Thursday, October 09, 2008

Aqilah & Papanya...



Suka tengok gambar dua beranak ni...tak tahu naper...rasa suka je...tengok gelagat dua beranak ni tengah pilih barang...mama tak ingat dah apa barang yang diorang tengah belek tuh...gambar tu mama snap dari jauh...dua beranak tu tak sedar...kadang-kadang rasa tersentuh gak hati tengok kasih sayang anak dan bapak nih..maybe sebab mama tak pernah rasa kasih sayang seorang ayahkan...alhamdulillah...lahirnya Aqilah...kasih sayang yang Aqilah dapat..lengkap...dari mama dari papa...syukur tak terhingga...atas kurniaan tuhan...

10 comments:

My Blog said...

gambo curi yek.. jadi paparazi plak ko ekkk

PuteriSatu said...

Na ~ hiks...a'a gambar curik...mahu kena saman aku nih...

Ena said...

hai mama aqilah..
tompang skodeng blog ye heheheh

PuteriSatu said...

ena ~ sila..sila....

mama ranggie said...

memanglah yang ooiii..sape x sayang anak dan suami kan?moga terus bahagia ya puteri...

Khas Lysha said...

tetiba teringat lak boss saya ada cakap.. anak2 dia masa kecik bukan main rapat dgn dia bila besar sumer lari kat mak dia.. kat bapak nyer cakap sepatah 2 jer.. ye ke?? mb anak dia jer kot kan,, ;)

*kalo jumper ayah kompem byk ckp sbb jarang jumper..*

PuteriSatu said...

MR ~ hiks...tahu tak per....

PuteriSatu said...

khaslysha ~ ya ke..tuhla..mb la kotkan...ya ke...cute je masa dia cakap2 ngan bapak dia tuh kan....

antalya said...

ayat akak 'mamanye xpenah rasa kasih syg ayah' betul2 menyentuh perasaan

PuteriSatu said...

yun ~ itu hakikatnye yun...