Tuesday, October 07, 2008

Berhari Rayanya Kami...

Salam aidilfitri untuk semua...maaf zahir dan batin...

Seminggu lebih mama tak jengok blog...kebetulan balik kg berhari raya...selalunya Cik Ngah Aqilah angkut laptop dia...tapi kali ni dia tak bawak...so...blog mama pun bercuti raya jugakla...n hari ni baru berkesempatan untuk update entry raya....kebetulan tahun ni tak sempat nak bergambar sakan...gambar yang ada ni pun seadanya je...hari raya pertama...we all beraya di kampung mama di chenor pahang...sempatla pegi umah sedara mara...sebab raya kedua papa Aqilah ajak balik ke Sepang...so mama ikut jek la kan....raya kedua memang tak sempat ambik gambar langsung...packing barang untuk ke sepang...sampai kat sana pun tak sempat ambik gambar...mama pun tak de mood nak ambik gambar..dengan ramai adik beradik papa Aqilah...riuh rendah...dengan Aqilah mood tak berapa okey..asyik nak berkepit ngan mama je...biasala Aqilah....so tak de gambar raya di Sepang...raya ketiga we all gerak balik ke Pahang balik... sempatla beraya kemana umah yang lum pergi raya pertama tuh....n semalam isnin...mama n family dah gerak balik ke KL....alhamdulillah ni raya kedua mama sambut bertiga...tahun depan berempat ke..? hiks...sabar..sabar....insyaallah ada rezeki kan....

So..ini jekla gambar yang sempat mama ambik di hari raya pertama...memang kelam kabut sikit...tapi untuk kenangan okla...





25 comments:

Aleeya said...

selamat ari raya, maaf zahir batin, comelnye qilahhh

nanonano said...

wow !
eh jap2..
kak, sy konpius..
akak serba pink,
tp aqilah kai baju puteh,
cm ank mak ngah die plak..
sbb mak ngah die tema putih,
ke sy tertukar org ni??
huhu susah nk twin ni,
tp rasenye akak kai spek kan??
tembam sket..
huhuhu :p

PuteriSatu said...

leeya ~ samat ri raya...

nano ~ huhuhu...tak sempat snap gambar Aqilah pakai baju kurung pink...so mana yang sempat je...hiks...bukan takat tembam tuh..dah gumukz tuh....

viruspadu said...

alahai sweetnya akak nye family berbaju pinkkkkk

juelee said...

berbaju pink...selamat hari raya mama aqilah..

DYLA said...

kak sama la kiter tema pink...

tapi kitorangnya baby pink. heheh

PuteriSatu said...

VP ~ itu je yang sempat di snap mah...

i'm ソソ said...

colour pink sangat sesuai dengan akak sekelurga...sweetnya...

PuteriSatu said...

juelee ~ selamat hari raya untuk jue sekeluarga..

PuteriSatu said...

dyla ~ a;a cantik gak tuh..

PuteriSatu said...

oli ~ ya ke....tima kacey..

atty's said...

comeynya aqilah

PuteriSatu said...

atty ~ tima kacey...

SaDi said...

meriahnye.... SELAMAT HARI RAYA ;D

PerantauSepi1306 said...

selamat beghaye dan selamat kembali menghapdets ;D

PuteriSatu said...

sadi ~ selamat hari raya...

PuteriSatu said...

PerantauSepi ~ selamat mengapdet jugak..

fara said...

wah,serba pink ye kak.cantik,meriah..

fara maroon taun ni

PuteriSatu said...

fara ~ ya ke...meroon pun cantik gak kan..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

mn gbar qilah berbaju kurunggg...mesti cuteee n ayu giteww..geramnyer tgk rambut diaaa

antalya said...

sy mcm ternampak henpon baru cikngah nye kat tangan aqilah...ayokkk abesla henpon br jadik mainan wakakak..
n'way suka tgk pics family akak..walaupun xramai tp meriah

PuteriSatu said...

zu ~ hiks..tak sempat bergambar dengan baju kurung..nantila aku snap lain k....

PuteriSatu said...

yun ~ yerla tu....enpon cik ngah dia la tuh...hiks.

su said...

su tahun ni masih beraya berdua...bila la su nak raya bertigakan..sob..sob...

Yani Yusuf said...

aqilah tetap maintain comel...:D....