Saturday, October 11, 2008

Bermacam-Macamnya Cerita...

Sehari dua ni mama betul-betul kebizian...tak sempat langsung nak update blog...selalu mama update memalam...time Aqilah tidur...tapi sekarang Aqilah selalu sangat tidur lewat..kul 11..kul 12..baru dia tido...so malam pun dah lewat..n mama pun mengantuk sama...n kat ofis plak...naik kerja pas cuti raya..keje punya la banyak ya amat...banyak sangat gambar-gambar pending...ada yang tak sesuai..mama tak publishkan la kat sini kan...mana yang sesuai..mama publishkan gakla...so...semalam Jumaat...we all adakan jamuan raya untuk Bahagian we all kat ofis...dan ini sebahagian gambar yang sempat dirakamkan...ri ni nak upload gambar makan setengah jam baru lepas..adeeeh...seksa...

Pesanan awal...abaikan mama yang dah semakin gumukz itu ok...









5 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

mna ada gemuk kak..biasa jer...cumil dan gebu jer tgk..dan gambar makanan itu sgt menggoda selera...especially anggur yg byk tu....woweeeee...sy sgt suka anggur la...mintak sket..=P

My Blog said...

hihi ada gak muka ku yg gemuzzzzzz itewwwwww

azrina said...

salam akak..
nak tanye..akak keje jabatan penerangan ke??kat sime darby ye??bahagian mana ek?

PuteriSatu said...

azrina ~ tingkat berapa...YM akak..nanti akak kasi addres lengkap..hiks..

azrina said...

salam akak...sy tak keje kat sime darby..tp sy pun dari jabatan penerangan jugak..:)