Sunday, October 12, 2008

Polishnya Gen-2 Mama...

Lokasi ~ Parking Ampang Point
Masa ~ 3.00 petang

Niat kitorang cuma nak cuci keta je kat Parking Ampang Point tuh...tapi..cina tu dok pujuk-pujuk-pujuk papa untuk polish gen-2 mama ni...mulanya papa ok je tak nak...pehtu...dia leh tanya lak mama...nak polish keta tak? Alahai...mama rasa gen-2 mama ni..ok je kilat ya amat lagi kan..walupun dah 3 tahun...papa kata kat cina tuh...ini keta my wife punya arr...u tanya dia..mau ka...tak mau...aiyak...ikutkan hati tak mau...tapi cina tu pujuk-pujuk lak mama...dia kasi diskaun...RM100 je...adeehhh...pehtu dia try polishkan sikit kat bonet depan...ha beza...memangla beza...shining bila dipolish tu memang lain macam sikit menggoda mata mama ni...adeeehh...act tak de bajet pun tuk polish keta wat masa sekarang ni...tapi...tuhla..klu nak perabih duit...cepat je fikiran ni berubah kan...so..on jekla...sementara we all pi naik ampang point cari barang n jamu mata...tak sampai 1 jam setengah dah siap...mama rasa bila siap tuh..bezanya cuma shining sikitla...berkilau je bila mata tengok...tu jek...u all abaikan dalam keta yang semak samun tuh ye...




Pengajalan untuk entry nih ~ Jangan termakan pujuk rayu orang.

2 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

fuyohhhhhhhhhhh kilat giler ah kete akak..cun tuh...=P

PuteriSatu said...

Dakgilachoc~ kilatkan...suke...suke...