Thursday, October 23, 2008

Coco Crunchnya Aqilah..



Sekarang ni...peberet food Aqilah suka kunyah coco crunch...mama mang buat stok kat umah ni coco crunch...tapi tuhla Aqilah ni jenis makan tak cermat...baju seme habis comot...ni sementara tunggu mama solat nak keluar gi care4 beli barang....dia leh kunyah coco crunch tak hengat..padahal baru pas makan nasi ni....hiks...tapi okla dari dia nak kunyah fast food yang ngarut2 tu kan....ada sekali pernahla belikan dia satu kotak coco crunch ni..kita bukak je plastiknya...dia tabur atas karpet..habis satu plastik...eiii tak tahu nak katala....punya geramnya...takkan kita nak kutip balik nak kasi dia makan kan...ye tak ye...buang jek satu plastik seulas pun tak luak...kita beli nak kasi dia makan...tapi dia kasi karpet makan...aduhai Aqilah....

10 comments:

Mommy Lily said...

betul tu mama, kalau makan koko krunch baju kotor semuih semua. kdg2 susah nk tanggalkan bila cuci

cuba belikan honey star pulak. tk la kotor sgt

edrina said...

budak2..mmg sama peel nyer.. cam danisha la akak... betul2 menguji kesabaran kan.. betul kata mommy lily cokelat mmg susah nak tanggal kan.

fara mustapha said...

mak2 bebudak pun kekadang layan coco crunch ni.....hehheheh....kekadang kalau fara bagi kat kyra, kyra baru masuk mulut 3 biji...mommynyer dah nak masuk separuh kotak dah...hehheheh...cantik betul rambut aqilah...seronok dapat kumpul sepit rambut ni...

dakgilachoc a.k.a nani said...

bebudak kak..biasalah tu..tu pengalaman dia kiranyala..klu mkn tak terabur kotor2 tu dah bukan budak2 lagi namanya..btw..aqilah cumil sgt dlm pic tuh..=P

Tink said...

cumeh nye!!!
bbdk mmg cm tu...
dah besar pon kdg2 comot lagi. ni kan pulak dak tecik kan??

lady D said...

teramat samanya perangai aqilah dgn anak lady D,oneira....kalau drg berdua disatukan mcmla agaknya ek..x dpt bygkan btp hancurnya rumah kita...hehehe

CuTeMiUt78 said...

semua budak rasanya sama peelnya.. klu mirul makan coco crunh tu..separuh je masuk mulut..selebihnya.. karpet yg makan..

antalya said...

elok beli yg kotak2 kecik tu je kak..kot kalo dia bazirkan pon xdela terasa rugi sangat

angah said...

Beli cococrunch yang kecik2 tuh senang. yang 6 kotak tuh...sekali bukak sekali makan..

nanonano said...

aqilah dah mcm coco
cruch kan?
molat..
hihi