Thursday, October 23, 2008

Bedaknya Aqilah...



Adoihai...ni keje Aqilah sekarang...tak larat rasanya mama nak control...lepas pandang kejap je...dah jadi cam gini...adoihai...semua benda dia nak bedakkan...bear-bear dia habis dia bedakkan...sampai cadar pun dia bedakkan...Aqilah...Aqilah...

9 comments:

nanonano said...

hihi tu tandenye,
aqilah ske melawo..
tgk la dah jd ank dara sok2,
cun larr..
:D

dakgilachoc a.k.a nani said...

hehehehe..takperla kak..bedak kan wangi..wangila satu rumah akak nti..=P

nizza-abira said...

budak2 memang suka main bedak. nak2 dia girl...hihihi
teringat niza pd adik niza masa kecik2, macam tu lah gayanya... :)

N.M.Ibrahim said...

hai zaini..ingat lagi kat akak marina ni..

aqilah dah pandai bermake up ye...tak lama lagi tu, bolehlah share make up mama dia pulak kan...heh!heh!

akak dah ada blog sendiri dah..baru nak aktifkan diri...

nuarliesya said...

heheheheeee itulah kak budak2 nyer perangai nie macam2...lieza dah alami situasi cam nie...last2 lieza biar jer kak, bila bedak tu dah habis diaorng dah tak main dah...

Nurmala said...

tu maknanya,aqilah suka wangi2

wanie said...

budak2 ni mmg suka main bedak kan...irfan pun sama..suka ngan bedak...habis ditaburnya...pastu sapu pulak kat muka bedak yg dah ditabur tu...

edrina said...

hihihi aqilah neh leh geng ngan danisha..suka tabur bedak

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. dah tak blh nak marah kan.. sama ler ngan amirul, habis segala cadar.. disapukan ngan bedak..