Friday, October 24, 2008

Semalamnya Raya...

Semalam Kementerian mama buat majlis raya kat Angkasapuri...so mama n kawan2 pun terjah gakla...lagipun last year dah tak pi kan...this year harusla tunjuk muka...cheeeh...macamla ada yang perasan...datang ke tak datang tak de sape pun nak heran sebenarnya...hiks...nak makan tu tujuan utamanya...makan free...takkan nak tolakkan...we all pun terjah dah petangkan..harusla terus balik umah..takkanla nak harung jem nak balik ofis tetengah bandarkan...so dah mintak permision nak balik umah terus ngan bos...so...dah nak balik umah terus memasing...harusla kena bawak keta memasingkan...dah kata nak terus balik umahkan..klu tak leh kongsi2 ketakan..ha ambik...3 biji keta...itu pun nasib baik we all berenam..bagilah satu keta 2 orang...hiks..parking masyallah punyalah susah..beribu keta masuk kawasan angkasapuri tuh..haru tul...sampai ke IPTAR sana kena parking..hish...jauh tuuuuu...sesape tahu IPTAR tu jauh atas bukit angksapuri tu...mahu kematu kaki jalan kaki sebab nak makan free..hish..takyah aar...mama calling2 memember..kata klu tak dapat parking atau jauh..balik jekla...orang ramai ya amat...agaknye radio tv seme announce kementerian penerangan wat jamuan raya kot..hish..hish...last2...round punya round..daptla parking kat IBC...IBC kira ok la lagi..dekatkan..nak menapak pun bolehla tahan lagi dari kat IPTAR sana nun...selamat la we all...fuh orang punya ramai..sebenarnya every year jamuan raya kementerian ni...mang open house tuk artis...tapi we all cuma terserempak ngan Mila...ngan ramona rahman je...itupun lagi jauh je..dok panggil2 nama je..hiks..tak semenggah tul kan...tapi sebenarnya ramai lagi artis...tapi tuhla..masa nak kejar artis ni dah berlalu dah...bersentuh bahu pun takat senyum je...nak ambik gambar tuh..alahai...tak yah pun tak perla...ni ambik gamabr sebb nak tempek kat blog je..itupun blur semacam...hiks...petang tu mawi ngan ikin pun menghadirkan diri..tapi we all dah balikla..kan..so ni serba sikti gambar yang sempat disnap..


Keta mama...keta cik ngah aqilah...n keta member mama depan sekali...




Ramai orang...tak sempat nak snap gambar banyak...abaikan gambar mila yang blur itu ye...hiks...

8 comments:

CuTeMiUt78 said...

uish..punya ler ramai umat.. sib baik makan free erk.. emmm.. tmpt parking tu.. kotak kuning ke.. blh erk.. parking situ..

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah asal nama mkn free jer sanggup erk..haha..oklah tu dpt jmpa artis..mila lagik tuh..mintak otograp..ekekeke..=P

antalya said...

gambo keta je..gambo tuan nye mana?

YanDarwisy said...

Amboi...beartur keta. Seronok erk makan free dpt cuci mate tgk artis

DYLA said...

ala... naper gmbr mila blur.. dah la dia duk melambai tu.....

fara mustapha said...

alah...rindunyer angkasapuri...igt lagi kematu jalan kaki dari train 2 hingga naik ker angkasapuri tkt 8...hehehehehh....lepas 2 waktu balik berkejar2 turun bukit nak gi kejar train lak...heheheheh.....patutlah waktu bujang dulu agak kurus ler body ni...heheheh...skrg dah ada keta...body pun lari...hehehe...

atty's said...

mana tuan nya..kete je..hehehe

nanonano said...

huishh..
kete kembar xsame ek...
ingtkan same..
huhu