Wednesday, November 26, 2008

~ Belonnya Aqilah ~



Sekali tengok gambar Aqilah dok dalam stroller
ni cam budak kecit je...hiks..padahal dah setahun
setengah dah...

Act..ni gambar last month tak silap...dalam hphone Cik Ngah Aqilah...belon tu...Aqilah paw cik ngah dia beli...tak cukup 1...dia nak 2....boleh gitu??? sebenarnya Aqilah ni klu dengan belon...bola..memang cukup teruja....bebudak memang semua cam tu kan..... kat umah tuh... stok belon dah berpuluh biji...yang dah meletop pun dah berpuluh biji dah... belon dalam majalah pun dia teruja tak hengat... walupun gambar tu kecik sesangat...tapi klu nama belon...asyik menyelak majalah je cari gambar... pastu tunjuk kat kita...lon...lon...lon... kekadang jerit2 tengok gambar belon.... kita tak perasan tapi dia perasan... mata bebudakkan..tajam....

11 comments:

dyla said...

kak,
benda yg dia suka tu yg nmpak je tu....

dakgilachoc a.k.a nani said...

cutenya aqilah masa dlm stroller..stroller pn harus ada pink2 gitu..hehe...alah kak bdk2 kan..biasalah tu..dh nama pn bdk2..

ratna said...

amboi..dah panjang rambut dia..

Eita said...

hehehehe belon mesti best kaco aqilah.. amik belon dia..

Khas Lysha said...

budak2 kan mmg suka sgt dgn belonkan.. kalo nampak belon tu mcm mama dia nampak sales la.. he he

Ungku Nor said...

Anjib lak masa kecik-kecik ralit tengok Dato Siti..hehehe..

azreen said...

ala kak...org putih kat sini anak smpai dh besar pun masih duk dlm stroller....senang nak bawa jalan, budak2 pun tak penat jalan kan...

gee ryder said...

cutenye aqilah kt stroller tu..
erm aqeel pn suka belon gak sibuk nk gigit je..xtau yg mama dia takut belon meletup

CuTeMiUt78 said...

ye memang benar pe yg dikatakan.. mata budak2 ni.. memang ler peka ngan sekeliling kita tak nampak.. dia blh nampak kan..

CuTeMiUt78 said...

memang sepesen ngan mirul, nampak ball, ke belon ke.. macam nampak pe.. terjerit2.. tapi bila time belon meletup.. dia la yg takut..

BabyMama said...

jangan lupa jawab TAG ye....