Thursday, November 06, 2008

Berbaju Kurungnya Aqilah...

Mama pun dah lama nak tempek gambar Aqilah berbaju kurung nih sebenarnya...masa raya ri tu tak sempat nak tempek kan...dah ramai sangat yang dok mengadu ngan mama nak tengok si Aqilah ni pakai baju kurung...so...dikesempatan ni mama tempekla mana gambar yang ada....kualiti gambar kurang memuaskan...sebab pakai kamera h.phone jek...apapun jom layan gambar si kecik bijak yang lasak tak hengat nih...




Ni baru turun keta....sebok dia nak baca kertas tuh...pok pek mulut dia...konon membacalah tuh...



29 comments:

CuTeMiUt78 said...

alahai cutenya aqilah berbaju kurung... cantiknya..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. aqilah cam mirul, klu dpt buku ke.. kertas ke.. mulutnya terkumat kamit membaca.. konon nya ler.. padahal ntah pe yg dibaca..

atty's said...

anak sapa tu comey nya..leh tak buek menantu..chopp.

haJa*darLingZ said...

veryyyyy the cute ok...baju kurungnye pun chntek sgt...

shafarina said...

memang comel!

Tink said...

comey nyeee!!!

nanonano said...

alahai sweetnyerr

dakgilachoc a.k.a nani said...

omeynyerrrr diee...hehehe....cam nak cubit2 je pp montel qilah tu =P

kasihlatifah78 said...

ini mesti pakai masa gi kenduri cukr jambul anak adik dah ari tuh kan...

aNnA_jaN said...

comeinya aqilah...meh auntie geget pipi sket... ;)

Fadh said...

koi kalau dapat anak perempuan bulan 12 nie...soheh koi bagi nama Nur Afrina Irdina...pastue beli baju2 baby girl hok lawo2 dan comel ke dia...memang tatang minyak penuh ke dia...ha hahahhha

sepet a.k.a zack_u said...

baju aqilah cantek..hehe!!

DYLA said...

manisnya si anak dara berbaju kurung.. geram nengok.

KV said...

alololo...comel nya qilah.

RaFFLeSiA MeRaH said...

wekekeke...anak dara sanggul tinggi....sib baik x pegang payung dgn pakai spek itam...kalau x jadi aqilah lenggang la jwbnya..muehehehe....

i'm ソソ said...

alaai cutenya...
sweetnya aqilah dengan baju kurung ni...

YanDarwisy said...

Ala..ala..tomeynyer budak toncit ni. Tantekkk ya kamu!

lady D said...

alahai comelnya anak dara sorang ni.mcm ni bolehla jd calon'GADIS MELAYU'

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

pjat kusi nmpkkk...haaiippppppp

AzuraNizam said...

ala ala..sgtla cumel..geram je tgk..

Khas Lysha said...

uiii comeynyer anak dara nie pakai baju kurung.. kompem ramai yg berkenan nie..

PENDEKAR said...

comelnyerrrrrrr.....boleh tolong cubitkan...he he he

gee ryder said...

cute kan bdk pompuan pakai bju kurung

fealize_eleanoer said...

amboi...kiut nyer...

baju bunga halus2 gitu....

lawa2...da bole buat menantu nihh,,

ahaksss!

LayarLara Legendary Of Journey said...

amboiii tomei sungguh..

rosmona said...

comeeeeii ngan rambut toncet kt atas tu..

cendawanintim said...

comel ajer qilah pakai baju kurung...

mesti cute dia pok pek2 baca paper tu..

cokolat said...

sexy aqilah ikat rambut camtu!!!!!

PerantauSepi1306 said...

amboiii tomeinya anak dara tu berbaju kurung :D so sweetttt..