Monday, November 03, 2008

Bola-Bolanya Aqilah...

Sebenarnya mama pun tak tahula...Aqilah klu nampak bola...aduhai...cam nampak apa je...mesti dia nak...klu kat kedai...10 kali lalu kedai ada jual bola..seploh kali gakla dia kata nak..nak..nak..kekadang mama n papa belikan gak...tapi bila dihitung bola2 yang dibeli dah ada 5-6 biji dah...awak tu girl...bukan boy..tapi minat bola cam boy...mesti penangan papa time mama peknen...kan musin world cup...papa siang malam, makan minum mandi..bola..bola..bola..ha..ambik..anak pun dah asyik bola..bola..bola...

Tadi gi Tesco dah papa dia gigih belikan bola kecik2 tuh..tuk anak dara dia yg minat bola tuh...mak ai...suka ya amatla...asyik usung je bola tuh...tengok..dok main atas katil lak...habis semak samun dah...adoi...satu lagi anak beranak ni kasi keje kat mama....adeeehhh....




Punya suka..siap baring2 atas bola tuh...Abaikan tangan tak lawa papa Aqilah tuh ye...





Kat bawah ni gambar ngan bola memacam jenis...pening tengok bola2 ni seme...tak tahu nak simpan kat ner...


31 comments:

nanonano said...

alahai cantek lak nengoknye..

edrina said...

wah banyak nyer bola.. suka la aqilah ek

shiemz said...

maybe dier pikir, bebola api kot... heheheh

DYLA said...

byk nyer kak bola2 aqilah tu... mcm ne nak simpan tu....

kak, bola kecik2 tu kiut la.. lembut ke bola tu?

mazzura said...

beli je 1 bakul letak lam tu....heheh

KV said...

peminat bola yer qilah ni. Nanti auntie pun nak gi beli lah untuk dina bola2 kecik tu. Boleh main dalam UFO. Hik hik

Eita said...

byknyaaa bola ia..

Ceera said...

hehehe.. betul2 kenan dia dengan bola tu..

lupakanje said...

bakal pemain bola jaring tuh...tkpun bola baling..bola tampat..atau bola aper pun la...hehe

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

knyer bola diaaa....klah afif....maybe sbb colourful kuttt....ceriaaa giteww

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. aqilah peel sama cam mirul.. ha'ah kan masa tu kan musim worl cup so harusler terbekanan ngan ball je kan..

CuTeMiUt78 said...

mirul punya bola pun perghh... byk yg amat.. memang semak rumah jadinya..

RaFFLeSiA MeRaH said...

ada, telentang terpijak bola kalau mcm itu....

gee ryder said...

ai c aqilah ni nk jd footballer ke? hehe...kak, sy minat bola kecik² tu...xprsn pun kt tesco selama ni..bape harga dia? ingt nk beli utk aqeel gak la sbb dia pn suka bola tp dia sesuai la sbb boy hehee...

CuTeMiUt78 said...

klu mirul dpt bola kecik2 tu.. tak tau ler.. lagi bersepah rumah jadinya.. cantik bola kaler2 tu..

cendawanintim said...

banyaknyer mainan qilah..

j or ji said...

aqilah umur berapa?

LK pun suka bola.kalau tgk logo manchester united,dia kata "bola!"

:)

dakgilachoc a.k.a nani said...

banyaknyerrrrr bola aqilah...leh jadik ratu world cup neh..hiksss..

Marsha~ said...

aqilah suka balls ek??? hehehehe.. banyaknye toys dia.. jeles auntie tengok.. hehhe

YanDarwisy said...

Anak akak ni nak jd player football ker...? Jager skirt tu, terselak..auwww! nakpak titot!

aFkaR'z said...

masyaAllah!! byk nya bola... tak padan ngan anak dara

aFkaR'z said...

nak kena bubuh dalam kandang bola² ni semua baru tak letih mak dia nak ngemas

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

banyaknyer bola dier

MarlissaMusa said...

manyakkk nye bola aqilah..suka la bola2 kecik2 tu..dulu kecik2 selalu main kat indoor playground..macam ader berbukit2 bola tu..sangat sonok bila masuk dalam sangkar yang penuh bola2 tu :)

izman said...

pergh... meriahnya bola. budak2... biasalah. minat bola ni semua budak laki pompuan minat, tak de hal lah.

kasihlatifah78 said...

anak ko tu jenis cermat..anak aku beli satu satu jahanam... ntah mana2 la dibalingnya... baru2 ni aku kene pau beli set mainan doktor ngan brgan baby... tp kat pasar mlm jer..

Intanaziela said...

caya la aqilah...minat bola..abang hadif pulak kurang minat ke bola..minat ke robot2 dan raksaksa jahat..pening gak kepala mamanya nih..

Khas Lysha said...

meriahnya aqilah dgn bola2 yg pelbagai jenis dan siaz tue.... nk join boley??? he he

apple said...

lama x tgk aqilah. mama qilah pekabo?
qilah ni dgn nisa VP muka dah seakan-akan. kalau kata adik-beradik pun org caye ;)

lady D said...

hbsla mama aqilah, jenuh nak mengutip bola2 tu nanti...

Tukang cerita said...

Anak saya Izzah ada skirt cam aqilah, tapi warna purple... gambarnya ada dalam salah satu n3 blog saya masa jamuan raya...