Monday, November 17, 2008

Mencontengnya Lagi Aqilah...


Tengok tuh..tekun kan...klu u all perasan...kertas yang dicontengnya itu adalah resit klinik papa...adoi...tak tahu dia selongkar kat maner la..selalu mama simpan dalam laci...emm...nasibla... tak dapatla papa nak claim balik...udah resitnya dah habis diconteng...


Klos-ap sikit apa yang dicontengnya ittewww.....lukis gambar cacing gamaknye...!

Yerla kan...Aqilah pun dah setahun setengah...orang kata dah jadi big girl dah pun...banyak yang dia dah pelajari...dan rasanya memang patut budak seusia Aqilah ni..berminat ngan pensil ngan kertas kan...mama & papa pun...mang support dia..klu dia pegang pensil n kertas nih...bagi dia berminat menulis...selain layan buku..kan...

11 comments:

yantz-yeem said...

aqilah pon dah pandai conteng2 yea...xpe conteng kat kertas jgn conteng kat dinding....aqil kan kak dia nak menyonteng..tp kalo ink tu terkena kat tgn dia punyer la dia geli x hingat!!!dia ckp iyekkk...iyek....ntah apa2 ntah aqil tu..pangai dia pelik la....kena ink pon geli...adeiiii...

aNnA_jaN said...

gn conteng kat dinding udah ler...tapi tak leh biaq gak men pen sorang2 takut tjolok mata pulok...sronok tgk perkembangan anak kan akak...

CuTeMiUt78 said...

takpe.. biar dia nak conteng pe pun.. nak buat cacing ke..pebenda ke.. kat tu explore perkembangan dia.. tapi jgn macam budak mirul.. klu pegang pensil je.. dinding yg nak dituju.. harus ler ibu dia ni jadi tarzan.. menjerit kat dia..heh..heh..heh..

azreen said...

kak...anak2 saya pun suke je conteng2 ni...pantang nampak pen...si alisha pun dah pandai mintak kertas skrg....atas cadar pun dia conteng gak...aduh hai...

dakgilachoc a.k.a nani said...

sediakan kertas lukisan kak..beso sket..nti xderla dia terconteng sofa ke..meja ke..hehehe..oklah tu kan..cacing pn cacingla..

DYLA said...

kak,
anta je claim biar conteng2 tu.. hhehehhehe..

Khas Lysha said...

pasni tak boleh la nak letak sesepah benda penting nya.. harus dapat signature aqilah dulu..

gee ryder said...

laku lg resit tu kak walau dh diconteng...kalo yg trima resit tu tnye nape conteng, ckp je terima pn dh berconteng hehehe...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

amboi2...doctor kecikkk

Anonymous said...

apakhabar lama tak jumpa ingat lagi tak orang kuantan... doe kawan kak Lina... :)

edrina said...

tak per kak.. jgn dihalang..biarkan dorang neh belajar2 pegang pensil :-)