Monday, November 17, 2008

Iklannya lagi ~ Aqilahnya London Choco Roll...


London Choco Rooooooooolll...London Choco Rooooolll...
Nikmati Choco Bergandaa.....

Tiap kali iklan tuh....tiap kali tuhla...Aqilah akan cakap...naaakkk...naaaaaaaaak...sambil tangan dia mintak2 ngan kita... eh apa kes lak kan...wat tanya lak apa keskan...? dah tentula dia nak kuih tuh... papa Aqilah...klu apa anak dara dia nak...memangla gigih2 usaha gi beli kan... actually...mama n atok Aqilah dok layan citer Wulan kat TV1 tuh...mang tiap 7.30 terpacak dah depan tv...mama balik keje...harusla siap mandikan Aqilah seme....nanti tak de la dah 7.30 atok Aqilah dok jerit2 cucu dia lum mandi kan...tak de la kaco mama layan Wulan tuh....

Dah papa belikan London Choco Roll tuh...dia layanla roll kek tuh...tapi mang sedap la u all...manis tu memang manis la...tapi manisnya alahai..cukup mengkhayalkan...cam Donat J.Co atau donat Big Aple tuh dia punya manis...kan manis tu manis mengkhayalkan...bila masuk mulut je...sejuuukkk...je....yummy sedap aar u all...papa Aqilah 2 kotak beli....memang best....rege mama tak sure berapa tapi klu tak silap bawah RM4 sajork...

LONBISCO....adakah anda berminat untuk jadikan budak seperti gambar di atas sebagai duta anda....??? Sila hubungi mama dalam kadar yang segera ye....(cheewaaah...ada yang geli geleman lak dengar kan...hiks...)

23 comments:

KV said...

danish n dina suka kek appolo. Butter atau pandan. hehe

nanonano said...

alalalaa comeynye ikat toceng !
:D

dakgilachoc a.k.a nani said...

mmg macam model dah aqilah posing tuh...siap ngan mata kenyit2 lagik..hiks..

DYLA said...

ada gaya la aqilah! suka pic yg 1st tu.. sweet sgt!

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

nk cikittt

aNnA_jaN said...

cedapnyeeee...auntie nk sket bleh???

yantz-yeem said...

comeii je aqilah wat muke camtu...notty je gaya nyer....hehehe leh ar jd model iklan pasnie...tu cita2 mama nyer ke citer2 aqilah?

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. aqilah blh jadi model ler... siap kenyit mata tu.. memang sedapler choco roll tu... jgn kata budak.. mak budak pun suka tau

izman said...

amin, aku doakan aqilah leh jd duta lonbisco.

aku aku lebih suka mkn kek bulat je.

Eita said...

aqilah mtk skit..

IBU KUMBANG said...

amboi kemain lagik.. mintak sikit!

azreen said...

wah2 kak...buat iklan lagi nmpaknye...hehehe...so cute...

su said...

manis muke aqilah bile dah dpt ape yg dia nak! hik!hik!

RaFFLeSiA MeRaH said...

qilahhhh...bak cikngah nak skittt, muka menakal jer dibuatnya ha....

Nad Eusoff said...

budak2 kalo tgk iklan..aduiyai..cepat tol terpengaruh..
hikhik

YanDarwisy said...

Alamak..terliurlah plak auntie, dahlah autie pose...ni yg kene bli ni!

LayarLara Legendary Of Journey said...

beso dah anak ko ye..

nurul said...

hye mama Aqilah... kite add awak yea... kalu senang add la kite nurulsharul.blogspot.com.....

Aqilah nama penuh apa...?

noniey alias said...

hi mama aqilah. ingat kita tak? kita mama aqil. hehehe.

do link me ok?

lieya_latif said...

hai kak...salam perkenalan...kite tukar link kak yeak...

alahai comelnye aqilah....cute bertoncet...kak, bukan setakat budak jek suke swissroll ni...mak budak pun suke...lieya mmg ade stok bende ni kat umah...agak2 mls nak buat minum petang....hidang je bende ni ngan teh panas....sedap tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu he he he he

cendawanintim said...

comelnyer qilah bertocang..

Mommy Lily said...

ish mami pun dah lama teringin nak makan choco roll ni. kt mana beli tu kak? mmg nmpk sedap patutla qilah suka

eryn@mama tisya said...

smlm tgk iklan London Choco Roll ni....tringat kt aqilah...lain muka die dlm gmbr ni