Tuesday, December 02, 2008

~ Jalan-Jalannya Ke Sepang - Part 2 ~

Lepas we all singgah kat Kedai Kerepek MIL & FIL...we all pun gerak untuk ke Pantai Bagan lalang....sesaje je..dah lama tak jejak kaki kat pantai tuh kan....dulu masa gi Aqilah lum pandai jalan pun....

Jom kita layan gambar-gambar ni dulu....











Selebihnya tunggu Part 3 lak ye....

19 comments:

HappyIrfa said...

wah..lomantik kapel

gee ryder said...

cam jauh je pantai dia...best ke? tp aqilah cam suka je hehe

DYLA said...

kak,
ke bagan ke tu? aqilah tak berendam ker?

dakgilachoc a.k.a nani said...

akak...nak lak hubby akak pki baju pink erk..lelaki skrg x ramai yg nk pki baju pink ni...dorg kata mcm gay...hehe...

cantik jgk pantai bagan lalang ni erk...harus gi bila free nti...

Tukang cerita said...

En. Hubby ku pun tak suka gila warna pink..
kuning jugak....

Khas Lysha said...

best nyer tgk laut tue.. dah lama tak mandi lautlah.. ni yg berangan nak berendam nie..

oliole said...

sekarang ni sepang Gold Coast laaa...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

sonoknyer angin pantaiiii

yantz-yeem said...

dah lm nyer x pi sini...tp mmg ada plan tuk bercamping di sini nnti...

kak kasik emel bley?

aNnA_jaN said...

syioknya jln2 kat pantai kan...angin sepoi2 jerk...

fara said...

WAH,bestnya sejuk mata memandang pemandangan tu kak..

cokolat said...

bestnyer jalan2 tepi pantaiiii kannn? comel aqilah kak... afif ske tgk gambor aqilah kat header tuuuu...

SaDi said...

bestnye gi pantai.... dah lama sadi tak gi mandi laut...

antalya said...

xde pics 3beranak kat tepi pantai ni ke? sure cantik

Dayu said...

SERONOKNYA
family outing gini, bahagia je
aqilah pun hepi je *rupa dia mcm nisa anak akak VP lah*

CuTeMiUt78 said...

alahai touching la tgk papa ngan anak dia tu..

CuTeMiUt78 said...

bestnya g pantai..

CuTeMiUt78 said...

aqilah tak sibuk nak mandi ke..

matt said...

Pantai kat Bagan Lalang ni sebenarnya tidaklah cantik. Pantainya berlumpur.Air lautnya pula tercemar kerana ada penternakan babi berdekatan dan air najis babi itu terus mengalir kedalam laut.Harga makanan laut yang dijual berhampiran pantaisangat mahal harganya.