Friday, December 19, 2008

~ Mama & Aqilah ~

Ni gambar yang ntah apa-apa je...gambar perasan...ntah apa je kan...ambik gambar sendiri...hiks...



Gambar kat bawah ni...Aqilah cam menyerlahkan....rasanya Aqilah memang sesuai dengan kaler pink terang nih...baju Aqilah tuh...Cik Ngah dia yang sponsor masa raya aidilfitri yang lepas...baju mama ...papa Aqilah yang sponsor...muahahahahaha...





Nampak tuh...konon nak ikut lagak mama...tapi tak jadi...kuikuikuikui....

19 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

tulah..kita pn rasa aqilah serasi ngan warna pink la mama...nampak sweet sngat2 bila aqilah pakai baju pink...

PuteriSatu said...

nani ~ a;a kan..tuh aar..

nyonya*PIE said...

very..very da cute aqilah..

PuteriSatu said...

nonya pie ~ tima kacey...auntie pie...

Khas Lysha said...

mmg tersangat menyerlah aqilah dgn pink terang tue!.. cute betol la aqilah nie.

PuteriSatu said...

khas lysha...itula kan..dia sesuai dengan pink betulla ...

Intanaziela said...

peace aqilah...comey sangat! akak, intan dah buh gambar umah, boleh la tengok...tapi umah intan biasa2 je tau...:P

Nurmala said...

akak,
sekali sekala tepek pic akak kan?? apa salaah nyer..hehe~~

aqilah comel la..eee...nak cium pipi dia..mmuahhxxXx!~

rosmona said...

sgt cumeel..aunty pinjam baju boleh??

PuteriSatu said...

intan ~ ya ke...ok...akak pi jengok...

PuteriSatu said...

nurmala ~ muah kat auntie nurmala gak...

PuteriSatu said...

rosmona ~ boleh.....

alia said...

cutenya aqilah..mesti time dia jalan lagi nampak cute

zino said...

aqilah pun pandai bergaya tu hehe

PuteriSatu said...

alia ~ ala bebudak alia...memang semua cute2 je...

PuteriSatu said...

zino ~ aqilah bab bergaya suh kat dia ar...

edrina said...

cantik... mmg sesuai aqilah ngan color pink tu :-)

PuteriSatu said...

ed ~ emm ..kan...?

CuTeMiUt78 said...

memang ssseeessuuaaiii la aqilah ngan pink.. nice je