Wednesday, December 10, 2008

~ Meng `MakeOverkan' Diri Sendiri ~

Ni berjangkit minat si Marlissa yang cun ni lah... meng makeover diri sendiri kan...tapi memang leka betul mengadap benda alah ni...thanks mar kasi kasi idea memenuhi masa lapang... tapi memang ketagih Mar....dah try..nak try gambar lain lak..gambar lain..n lain..n lain...dah habis mama tak buat keje lak ri ni...dok mengadap blushernya...contact lensnya, shadingnya, fake eye lashesnya..memacamla benda alah ada...yerla semua perempuan suka cantikkan..tak dapat merasa pakai make-up lawa-lawa...so kita touch up je sendiri kan...hiks..







Ni gambar mama yang perasan lawa...hiks...
Sesapa nak try meng makeover diri sendiri..jom kita ke http://www.taaz.com/
Dijamin menyeronokkan...!

36 comments:

yantz-yeem said...

wow cam best je....nak try gaks arrr...

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah merahnya bibir...hehe...rasanya akak x payah pki blusher pn..pipi akak tu dh gebus dh...syg lau tutup ngan blusher...hehehe..

DYLA said...

oh make over mcm tu pun ada? best nyer!!!!! jap lg nak try la..

aFkaR'z said...

nak try gak laaa

::fara:: said...

wah,makin berseri nampak?

Faina Arisya said...

nak cuba gaklah.. kalau cantik saya wat n3 kat blog.. hehehhehe

Faina Arisya said...

aaaa.. menci aaaa... website tu dah kena block kat opis sebab ada unsur2 game... huhu..

Zanna_MamaBatrice said...

salam kak..
rajin tul akak mengodek erk...
mcm2 software hah akak jumpa
nak tanya ler....dulu akak pernah buat yg lukisan punya tu kan..
akak ada address web tu tak...

rynn2506 said...

skg gak kite nak wat kak....
make over camni ekk...cam best jerkkk

Mak Su said...

uiks? ada makeover kat komputer? nak terai lah...wah, lawa ek, untuk dinner ker?

My Blog said...

wow bestnya.. nak trylah...

MarlissaMusa said...

akak!
wah..sonoknya tgk akak buat make over :)

best kan website tu kan akak?ehhe..berseri+cantik akak..hehe :)

azreen said...

wah cantikla....mengisi masa lapang ek...hehehe

kirana said...

laaaa..igtkan ,makeup betul2..lawa la kak

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

wah3..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

x leh bukak pung

mazzura said...

nampak cam menyeronokkan.nak try gak..sebab zura tak pandai mekap2 ni..nak berangan..heheh

edrina said...

wah boleh try gaks neh ekekeke

nurul said...

wajah baru akak sekarang.... pic tudung itam kilau batu pertama yang lebih.... mulut bak buah delima... walkakakakaka......

KV said...

wah, berseri seri mama qilah. Nak try gak la. Hihi(tp takdak sapa nak tolong snap gambar kv. Huhu)

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang cantik la..

CuTeMiUt78 said...

cam best je.. nak try gak la

lady D said...

lawanya akak lady D nie...

Tukang cerita said...

Hahaaa...telah ku cuba pada wajah anakku...marolah jenguk...
TQ sebab promo...
very besttttt....

gee ryder said...

amboi kak kemain cantik hehe

Eita said...

kak ita pun dah test maceh,,,
sonok siap ada rambut2 lagi tu heee :)

azrina said...

salam akak..
wah berserinye...
nnti saya nak try jugala..
hehhehe..

YanDarwisy said...

Ayu banget!

p-na mama oja said...

huiyoo...mengancam makngah..heh!! fewitt...

SUZIE APAI said...

warghhh.......bagus hobi ni... nti nk buat jugak..hehehhee

cendawanintim said...

cantik..cantik..

zino said...

makeup online ke tu hehe

Mommy Lily said...

ala comel nyee

mama, kita dah kehilangan blog tau takk....sedihnye. mama antara org yg terawal kenal blog kita mesti tahu kan dah byk entry dan cerita dlm tu...

skrg ni tgh buat blog baru http://lilysafiyya2.blogspot.com

harap mama sudi tukar adress baru kita dan jengok2 rumah baru kite...huhuhu

shiemz said...

ingat ke g makeover kat MAC..heheh

Mya said...

wah, makeover! nak try gak la nanti.. :D

Fadh said...

pergh...nasib baik bini org kalau tak dah lama aku ngorat ha ha ha