Tuesday, December 16, 2008

~ Janji Update Saje....

Gambar ni...masa nak balik kg last week...dah berapa hari kan tak update blog...sebenarnya dah terlalu banyakla sangat gambar-gambar pending yang mama tak sempat nak publish...internet kat rumah...ya allah...punyalah slow cam siput jek...memalam mama tak de mood nak updated blog sebab kelembapan line internet tuh kan...bila tenet tu nak ok pun tak tahu..kekadang rasa teringin nak tukar pada pakej lain je....tapi tuhla..sabar jekla kan...so..kita layan jekla gambar-gambar Aqilah dan abaikan ketembamam mama tuh ok...





8 comments:

Marsha~ said...

aqilah ikut muka mama dia lah ek?? sebijik sebijun.. ihiks ;)

shafarina said...

nape kening berkerut yang?

gee ryder said...

xtembam lg tu kak

yantz-yeem said...

geram tul tgk aqilah wat muka cenggitu....

DYLA said...

kak, ingat pi bercuti lama menghilang...

lupekanje said...

tembam pun tembam la labuuuu,..hehehe..
tu tandanya senang ati ..

dakgilachoc a.k.a nani said...

seiras sgt...very2 cute seyh..mama mna ader tembam...ok jerk kita tgk tu...dua2 cute..wah aqilah nk lawan mamanya erk..keke...

rynn2506 said...

comeynye...ibu dan anak ni...comey sgt..gebu~~~