Friday, January 30, 2009

~ Jalan-Jalan Cari Barang ~

Act ni entry pending....last week nyer cerita...bis tu..mama kebizian sesangat...so baru ni berkesempatan nak tempek kat blog nih kan...ni malam sebelum balik kg...kiranya hari Sabtu...sebelum bercuti panjang...berjalan merata...seharian...semalaman berjalan... ala bukan soping sakan pun... just cari baju-baju basahan untuk mama n Aqilah je... memula terjah reject shop kat Ampang Point....dapat la 2-3 lai t-shirt tuk mama...selai gaun tuk Aqilah... kebetulan dah `ter'lalu kat Domino Pizza tuh... papa harusla menyinggahkan...dulu ingat lagi masa zaman bercinta-cintun dulu..selalu singgah situ..coz kawan hubby manager kat situ..asyik makan free ajelah...zaman ni budak tu pun dah transfer kat tempat lain so harusla bayar sendirikan...


Act..gambar atas tu Aqilah nak tunjuk best...tapi tak jadi..jadi cam tu je...ngeh-ngeh-ngeh...



Dah kenyang...we all ke Care4 nak cari stok susu Aqilah.....
Tapi... tuhla...mama rushing ambik apa yang nak je...
sementara papa layanla kerenah Aqilah...



Sempat karaoke tuh...ntah sapa yang ajar pun we all tak tahu..
coz..mama n papa bukan la kaki karaoke..kat umah pun mikrofon pun tak de...
Dan...time nak balik...
Sementara tunggu papa ambik keta...
Aqilah sempat menakal kat kedai perabot nih...





Dah macam perabot rumah dia je dia buat....

5 comments:

DYLA said...

aqilah ni minat menyanyi nmpak gaya nya kak...

kak, tak marah ke tuan kedai jual prabot tu kak.. aqilah selamba lenjan katil tu... hehheh

Mommy Lily said...

amboi aqilah nk masuk AF ke tu ?....hihi

ZH - Ena said...

pandai menyanyi la tu..nak msk bintang realiti erk..

tak jeling ker tokey kedai tu tgk aqilah selamba jea buat mcm umah sendiri

rynn2506 said...

erm...same la cam anak buah kite kikim kak..kalo jumpe apa2 bda cam ala2 mic pon dah karoke dah..pastu g memana kedai perabot pon dah tkinja2 cam umah sdiri..

eheheh...anyway akak di tag kat blog kite..sila wat ye..macih...

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah ada bakat ni...sok2 leh jadi penyanyi..kekekeke....