Thursday, January 22, 2009

~ Legging Aqilah ~

Ni legging Aqilah yang mama baru beli..dari LadyHeart and Kedai Online dia kat sini cantik kan..mama berkenan sangat...lagipun Aqilah dah banyak baju yang dah senteng-senteng..baju leh masuk lagi..tapi senteng aje..so..nak buang sayang...supaya tak nampak seksi sangat..mama pakaikan legging ni...act dah ada satu beli masa raya last year kat Momscare...so mama tambah sikit lagi koleksi legging Aqilah...sian kan ada satu tak leh nak ganti-ganti...


Ni dia..baru je sampai tadi....



Mula-mula mama order yang tetengah tuh..yang ada strawbery tuh...tapi bila Aqilah nampak yang ada gambar kucing tuh..dia kata...nak ni..nak ni...meow..meow...Aqilah kan pencinta kuching...n dah pandai memilihkan...so tak ralatkan hati..mama pun order la yang gambar kuching tuh...so tambah 2 lagi...semua sekali dengan penghantaran RM60 henggit sajork...dapat 3 pasang legging...lawa2 lak tuh...tak sabar nak pakaikan Aqilah nanti....

21 comments:

kakngah said...

lepas ni aqilah blh jd model legging pulak....

dakgilachoc a.k.a nani said...

yg ada gambo kucing tu lawala..jgn lupa tepek pic aqilah pakai legging ni nti yer..:)

~ yus ~ said...

wow. Tapi tak takut panas ke kat puteri. Kalau mlm ok kot. Saya nih ada beberapa pasang legging untuk alia, beli masa di UK dulu, satu pun dia tak nak pakai. Panas kata dia, padahal dulu, saya pakaikan selalu.

.:Iz-aNn (",):. said...

kak...aqilah nak gak pakai legging??si nurin langsungnya tak mau tau...bila saya pakaikan dia tarik2...mesti dia tak selesa sebab legging tu melekat kat kaki dia...huwaa...ibu dia baru nak stailokan anak sendiri...hehe

ratna said...

comel2...jgn lupa letak gambar dia yer bila dah pakai nanti.. nak tgk.

nanonano said...

pakai la nk tgk
:D

lovelymummy said...

waaaa...hehe..promosi2..hehe..nanti anto gamba kt sya eh..boleh tepek kt blog jadi model sya plak..(kalu maknye kasikla..hehe)

kirana said...

comel2..nnt paste gambor qilah pakai ek..nnt leh la sy nk beli jugak utk anak dara nnt hehehe...usha2 dulu la ni

CuTeMiUt78 said...

mesti cute je.. aqilah pakai legging tu kan...

ZH - Ena said...

dh pki nnti jgn lupa tepek gambo aqilah tau..

lieya_latif said...

cantik kak....nanti aqilah pakai update laa kat blog tau...lieya suke tgk budak pakai legging nie...nampak seksi....hi hi hi

SUZIE APAI said...

pakai legging nti makin melenggang kangkung ler cik qilah pakai...hahahhahhaaa

zino said...

berkorban apa saja utk si anak tu hehe

Mama_Aqish said...

hye...salam perkenalan, best baca blog u....kita tukar link nak?

Nad Eusoff said...

lorh..kiutnye!!!
utk org gedabak besar cam saye nih ada ke kak?
ehehh

Mommy Lily said...

alahai comel nyeee...

x sabar nk tengok aqilah pakai nanti

knp ramai org sakit gigi kebelakangan ni?..

Intanaziela said...

tak sabar nak tengok aqilah pakai legging.....

Cik Puan Mimi said...

saya pun baru je belikan anak saya lengging kt manjakusayang.. nanti nak beli lagi la.. btw yang kucing tu kiut betul

gee ryder said...

ala kak jeles nye anak akak leh pakai legging...ank sy xble hehe...

Fadh said...

ceh dengki aku...mentang2 laa aku xde baby girl...kan main lagi ko tayang pakaian girls yer...xpe2...

my life said...

lawa yeh...legging tu...saya pun nak beli jugak utk anak saya..macam mana yeh...boleh tolong ajak x mama aqilah