Wednesday, January 21, 2009

~ Aqilah Nak Gi Shoping ~

Maybe Aqilah dah besarkan...dah bijak main-mainkan...budak 1 tahun 8 bulan dok main shoping-shoping n dah pandai tiru gaya kita... u all tengoklah sendiri...ni maybe dia ikut mama dia la ni...mama nak keluar bawak h.beg...yang kelakar...dia sempat hulurkan duit seringgit kat papa dari dalam beg...tapi babak-babak tu mama tak sempatla snapkan...sebab tak dijangka...tetiba je...konon cam main shoping2 la tuh...
kelakar sungguh...


Muka blur...masa ni we all nak keluar...n papa tengah pakaikan jam tangan Aqilah...Aqilah sukaa sangat pakai jam tangan..kadang-kadang sampai bawak tido jam tangan tuh...kelakar sungguh...tapi masa ni jugak Aqilah nak tengok citer Ady & Ayah...salah satu citer peberet dia...


Tengok..papa dah keluar..mata dia tetap pandang TV...yang tak leh tahan tuh...h.beg tu tak lepas tuh...alahai anak mama....

15 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

alahai aqilah...hehehehe...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. memang anak mama ni.. beg tgn tak lepas tu..

zino said...

ini mama dia mesti selalu soping ni hehe

izman said...

makin bergaya aqilah sekarang yer. semua se'colour' dari baju, kasut, beg dan jam. aduhai anak dara sorang ni.... mcm mama dia jugak kot?

kakngah said...

waaaahhhh!! like mother like doter..

SUZIE APAI said...

huh klu ank laki...nk g shopping pun bwk otromen! nk ajer aku tromen kan dia...hiks

ZH - Ena said...

alahai aqilah dh ada hbeg erk..serba serbi pink..cute la aqilah nie :D

gee ryder said...

lucula gelgt aqilah ni...

kak cute gile aqilah kt header tu...

Khas Lysha said...

amboi,.. siap pakai handbag kompom nak shopping sakan nie.. hehe

rynn2506 said...

ermm..confirm pandai melawa n bgaya besar sok ni..aqilah..aqilah....

Abang Long said...

Bershoppinglah sewaktu ada anak seorang ... hehehehe

azzamoro said...

wah dah pandai yerk..
girlss memang tak leh lari dari perkara-perkara yang berkaitan dengan shopping ni.. heh heh

nyonya*PIE said...

amboi..amboi..kemain ngn henbag ye..psni kalah la mama aqilah...

KV said...

wah, jangok nyo qilah nak gi shopping!

mamafif said...

amboi3...shopping manjangg erkk