Saturday, February 14, 2009

~ 14 Februari Yang Tak Pernah Disambut ~


Semua orang tahu kan..ri ni 14 Feb...ramai yang sambut hari kekasih ni kot...kebetulan malam tadi mama berkesempatan ke KLCC...saje bawak Aqilah tengok air beriraman tuhla...kan peberet aqilah tengok air tuh...act..mama tak teringat pun hari ni 14 Februari...sebab mama n papa memang tak pernah..dan tak akan sambut hari kekasih cam ni...kan... bunga punyalah banyak orang jual kan...mama tengok boleh dikatakan...ramai yang dok pegang bungala..teddy bearla...hadiahla..memacam...kan...tapi kebanyakannya chinese...melayu tuh adala..tapi tak ramai sangat...so u all camana...ada yang celebrate Hari Kekasih tak..? pada yang bangsa melayu..maybe tak sambut kot...sebab ramai sedia maklum...Velentines Day ni hari memperingati apa kan...so...tak berapa elok untuk kita celebrate... pada mama...hari untuk berkasih sayang..tak perlu disambut pada hari2 tertentu sahaja...bebila masa kita boleh sambut... tapi maybe setiap orang ada pendapat memasing kan...so...tepuk dada tanya selera...

p/s ~ Apapun...esok Birthday Papa Aqilah..harus disambut...

10 comments:

azam alcatrazze said...

Ya.. samalah kita.. tak perlu sambut yang hari yang mcm tu.. hari2 pun hari utk yang tersayang... :)

mama_Lieya said...

tomei nyer aqilah..
rajin mama nyer berblog yer..
kreatif lak tu..

mama_Lieya said...

ehh...salam kenal..

mama_Lieya said...

mama pun tak sambut v'tine day ni..
tak berapa baek kan...ehh ke mmg tak baek??hehe..
ye la tak kan kita nak sambut hari memperingati owang yang .... kan...

bOnda said...

betOl betOl betOlll ;p

RaFFLeSiA MeRaH said...

aku ngan somi aku ari2 berkasih syg...muehehehe....x yah nak tunggu 14 februari pun....ooo, hepi besday wat papa qilah yerrr.....

allelujah_alle said...

owhh.. besday pokde upernyer.. epi birthday tuk dia.. emm mmg x smbut tp ingt gak kt orng yg kite syng ble nmpk love2..hahahha

ZH - Ena said...

BETUL TU..TAK PERLA LA NAK BERSAMBUT SBB MMH HARAM UTK DISAMBUT PUN..

NAK BERKASIH SAYANG HARI2 PUN KITA SAYANG PASANGAN KITA..TAK PERLU NAK TGGU2 HARI ISTIMEWA BARU NAK SAMBUT..SETUJU SETUJU

dakgilachoc a.k.a nani said...

yerp..kita pun tak pernah sambut...hehehehe...

antalya said...

sambutan valentine kat klcc mmg meriah sangat2..setiap thn begitu.sy tgk saje tau.xsambut ye