Monday, February 16, 2009

~ Photoshoot - Candid ~

Sementara kita tunggu gambar-gambar yang cantik-cantik, terang-terang, jelas-jelas, sharp-sharp dari Shiemz... kita layan jekla gambar candid Aqilah...dari lensa kamera cap ayam mama n papa nih ye...hiks... ada yang tertanya-tanya... mana lagi gambar Aqilah masa shoot tuh...so..tuk mengubat rasa nak tengok tuh...ini je yang mampu mama tempekkan kat sini...





Dahaga aarr...panas....





Tengok..berpeluh2 tuh....

Act...masa shoot ni...masa 1 jam pertama tuh...mood Aqilah very the good..cukup baik...tapi makin lama...maybe makin penat kan..dahla tengahari ahad tu..panas ya amat...mama n papa pun sama rasa tak tahan panas...penat tau bergambar nih...camanalah artis-artis tuh kan...wekekek...2 jam pun mama rasa dah kira lama tuh...tak tahu cara mana lagi nak bergambar...Aqilah pun dah haus...n mata dah mengantuk...dengan panas..berpeluh-peluh..pantang salah sikit...jerit...salah sikit jerit...si Ajik anak si Shiemz pandang je..tengok Aqilah nangis...ngeh-ngeh-ngeh...tak malu tul... banyak kerenah kan..coz dia dah ngantuk....haus seme...apapun..satu pengalaman manis untuk kami 3 beranak... Act..mama pun risau takut Aqilah tak tahan dengan panas tengahari...takut dia demam ke apa ke..alhamdulillah...tak de apa-apa...
p/s ~ Sebahagian gambar-gambar we all shoot ada kat FOTOPAGES SHIEMZ very-very de cantik n menarik...nanti2la mama tempek kat blog mama lak ye..

12 comments:

KV said...

wah, lawa nya qilah. Cam model lak!!

DYLA said...

ala kak, kiut la model kandid ni... kdg kak gmbr kandid mcm ni kite lg suka tgk..

mama_Lieya said...

macam model gitew...

~ yus ~ said...

Amboi Aqilah. Haus betul tuh. Menganga bukan main luas nak minum air dalam botol yer..

Mr PenyuBiru said...

cewahh! bergayanya.bleh jadik model pa&ma ni.hehe

Fadh said...

aku sekadar menatap...

.:Iz-aNn (",):. said...

bagusnya dak qilah ni...tak tanggal pun spek dia tu...kalu nurin...jangan harap ler kak...

nURmALa mAZLan said...

wah wah aqilah...
natural je dia pose kan kak kan.
comel..

ZH - Ena said...

CANTIKNYA AQILAH..SUKA TGK AQILAH PKI DRESS MERAH TU..SIAP ADA FLY..

dakgilachoc a.k.a nani said...

Alahai kiutnyer model tecik niiiiii...rasa nak peluk ketat2 jerk..hehe...=P

Iera said...

pandainya aqilah tu bergaya..kalau aina jgn hrp la..tgk org pegang camera trus tgk kat lain..

kakpiah said...

kiut.. tp nk tnya tu stoskin ker suar?
maklomla saya takde anak dara.. tp mmng cantekk!!