Monday, February 23, 2009

~ 1st Time Ikut Papa Futsal ~

Malam minggu lepas...mama ngan Aqilah ikut papa main futsal kat Segambut...boring dok umah...dahla tenet very de slow ya amat...satu apa pun mama tak leh buat kan...so..timbul lak idea ikut papa...act dah lama papa selalu ajak gi tengok dia main...tapi mama ni malas la..coz mama mana minat bola...hiks...boring lagi ada...tapi tuhla dah boring gakkan...so..layankan ajelah futsal papa...bukan tengok pun...dok layan Aqilah jek...dia kehulu ke hilir kat dalam dewan tuh...we all keluar awal..coz nak makan seme dulu...harusla bagi makan mama n aqilah dulu ..walupun papa plan tak nak makan...hiks..tapi dia pun order sama...


We all makan kat Tmn Ehsan Kepong...
Kedai makan apa ntah tak ingat....papa selalu lepak kat sini masa bujang dulu katanya...




Ni dia muka konon tak nak makan....


Abaikan kegemukan mama itu ok....


Ha tengok tuh...selambak nasi goreng papa...


Jus tembikai tuk mama...fresh oren tuk papa...


Dalam tak nak makan tadi...papa gi order sate lagi...


Adoiyai...tak larat mama....Aqilah berlari ke sana sini...jenuh....
Pehtu..siap dia nak ikut masuk gelanggang plak....masaaak...


Tengok...papa tengah berentap....
Apapun....enjoy jugak sesekali beri support kat papa nih...
kul 12 tengah malam we all balik..sampai umah dalam kul 12.30...

9 comments:

Mamamanja said...

mak aii.. sampai kol 12. aqilah x meragam ke nak tido??

aNnA_jaN said...

wawawa...ngidam sate plak niee....nk sket.........

auni firdina said...

hurmm..beshnyer g tgk hubby maen futsal..hubby ku klu ade game x pnh nk ngajak..tgu anak besar katenye..kite ni je yg terhegeh2 nk ngikut..bkn pe,boring dok umh..sabo je la

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. sekali skala beri support kan..

kirana said...

gemuk ker..kurus ker..janji suami suka..tak komplen tak apa..asalkan bahagia ..

Fadh said...

aku dah stop main futsal malah main bola pun dah bersara.

shiemz said...

Sonok kalu leh join kan... shjiem pun kekadang bawak hadzeq jejalan ikut papa dier main badminton... heheh.. kekdang jenuh gak nak melayan kerenah dier tue... hehe

gee ryder said...

sdpnye mkn kak...apehal aqilah makin comel ni...geram la nk jmpe dia

dakgilachoc a.k.a nani said...

takpe mama...sesekali ikut hubby tentu lebih happening kan...walaupun kita tak minat bola tp suka kalau dpt pasangan minat sukan...hikhik...