Wednesday, February 25, 2009

~ KLCC Lagi....~

Sebenarnya banyak gambar-gambar pending...mama tak punya kesempatan nak upload gambar coz internet kat rumah very2 the slow cam siput...so mama begitu sakit hati...nak upload gambar kadang2 makan masa sampai 1 jam...tension je...so...mlm ni mama pinjam broadband cik ngah Aqilah..baru laju berdesup2...geram je... so..jom kita layan gambar Aqilah gi KLCC lagi... ada kot yang boring asyik2 entry bawak aqilah gi KLCC kan..apapun..layankan ajelah ye....


`Chi-Chi'...


Sebelum tu..jom kita beli pizza n layan sambil tengok air berirama kan...


Dah start dah...


Budak nakal...eiii...





Boleh dia nak naik dengan budak Arab ni...


Budak Arab ni pun...ok...very2 friendly...begitu jugak dengan mak bapaknye..very2 the friendly...

Gambar pending...so cerita pun tak banyak..klu sudi...u all layan aje gambar ye...hiks...

6 comments:

Fadh said...

ha ha ha walau payah nak gie sendiri ke klcc...tgk gambar kat blog ko pun dah kira ok...

bOnda said...

uiks! lama tOl tak jejak kaki ke sana.. huhuhu..

ZH - Ena said...

mmg ramag la aqilah niekan..ngan org pun tak takut kan..

nURmALa mAZLan said...

eee..geram la tgk aqilah ni..isk..rasa nak cium² pipi dia yg gebu tu..comel pakai gaun hehe

CuTeMiUt78 said...

wah.. best la aqilah.. tgk air berirama lagi..

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah aqilah dating dgn bf yer...hikhikhik...so sweet...=P