Thursday, February 19, 2009

~ Lagi Gambar Outdoor Photoshoot ~

Ni gambar outdoor photoshoot mama tempek ambik dari Sini - Fotopages Shiemz , ada yang tak berkesempatan bukak fotopages tuh..so mama tempek kat sini....jangan lak ada yang boring ye..maybe seminggu dua ni banyak gambar-gambar outdoor photoshoot aje la kan.... ramai yang buat permintaan nak tengok gambar-gambar lain...insyaallah esok mama dapat album n cd nya dari Shiemz n mama akan tempek kat sini sedikit demi sedikit ye..harap semua berpuashati...















Ni anak bujang Shiemz ,...encem kan...???

11 comments:

puterikurekure said...

:)
comel je aqilah.

bOnda said...

OlOlO..nape nanges tu cayang?
santek gambar2 yg di shOOt tu..
sO lOvely =)

Fadh said...

haiii...xabis2 lagi melaramnue hu hu hu

ZH - Ena said...

mmg cantik la gambo2 yg di snap

fealize_eleanoer said...

amboi...

comel aqilah ni...

stoking die tu pon comeyyy sgt2..

beli kat ne tu kak? **heheh,tu pon sibok nk tny!**

Cik Puan Mimi said...

cutenyer aqilah.. siap pakai jam tangan lagi

lady D said...

kenapa artis kecik tu nangis?....penat ek dgn photoshoot

dakgilachoc a.k.a nani said...

alahai cutenya pic aqilah tgh nangis tu...comei...alololo...hikhik...

shiemz said...

hns..hensemnyer mamat tue.. anak sapa lah tue... heheh:D

CuTeMiUt78 said...

aduh..aduh.. sungguh cantik dan comel itu budak..

nenekrock said...

sweettnya aqilah tuu hehe ^ ^