Friday, February 06, 2009

~ Tag Peti Ais ~

Tag ni dari Azira Mama Lisa
Act banyak lagi mama hutang tag dari bloger2..tapi yang ni mama sempat buat...coz very the senang...

Arahan seperti ini:

1.Amek gambo peti ais
2.Explain apa yang melekat kat situ
3.Brand apa
4.Tag orang lain plak…(x yahla kot...)

1.Amik gambo peti ais ~ ok..dah amik....





2.Explain apa yang melekat kat situ ~ Gambar yang mama edit...ntah naper mama nak letak kat peti ais ni pun mama tak tahu...dah lama dah tempek kat situ.. fridge magnet tu mama beli kat Zoo Negara..ngeh-ngeh-ngeh.. gambar2 binatang. Aqilah suka kan... so beli jekla... satu tu... Cik Ngah Aqilah kasi..beli kat Langkawi... tuh sajork...

3.Brand apa ~ LG sajork....

4.Tag - Takyahla kot...

Ok..sekian...setle satu hutang ye...

4 comments:

Mr PenyuBiru said...

tag peti ais pun ado! aduh lah. hehe

ZH - Ena said...

mcm2 jenis tag la skang nie..kdg2 lawak gak tapi bila dh takder apa nak buat layan kan jea hehehehe

lupekanje said...

jangan biasakan berhutang...hehhe

dakgilachoc a.k.a nani said...

hehehehe....kiutla peti ais mama...siap ada gambar...hari2 leh nengok..hehe...