Friday, February 06, 2009

~ Nak Jimatkan Elektrik ~

Ada tak sesapa penah guna benda alah nih...????


Namanya...innosys...



Act..mama cuma nak tanya pendapat sesapa yang tahu...tentang Innosys nih... Hari tu we all jenjalan kat Care4...kebetulan terlalula kat booth Innosys nih... mama pun tak sure la... alat ni ok ke tak ok... tapi macam biasalah... dari penerangan salesman ni...semua bagus semua ok..kan... Alat ni sebenarnya untuk menjimatkan elektrik... Bil letrik mama everymonth very-very de banyak aar... tak tahu nak wat camana lagi... Hubby kata...maybe sebab guna ekon tetiap malam... tapi yang mama tahu rumah orang lain pun guna ekon gak tetiap malam...tapi taklah melambung bil elektriknya everymonth... So mama ingat... nak guna pendekatan ini untuk jimatkan elektrik.... ada sesiapa tahu tak pasal Innosys nih...??

4 comments:

LayarLara said...

mama petua nak jimat elektrik senang je.. pastikan semua plug switch off bila tak guna. Semua tau..

Aku pakai gak aircond tetiap malam.. tapi itulah caranya nak jimat elektrik.. moga sukses.

kakngah said...

ish.. xkan la 3 org srmh je bil letrik blh melambung...

ZH - Ena said...

bil umah ena pun melambung gak..mcm tak logik jea tggl 3 org gak..lg la tak pki aircond..musykil..ena pun pernah nampak benda nie tapi jual kat Giant la..tak tau blh bg jimat ker idak..

dakgilachoc a.k.a nani said...

betulke leh jimatkan elektrik tu? elok dptkan pandangan yg pakar..