Monday, March 30, 2009

~ Dah Pandai Dah ~

Sebenarnya dah lama Aqilah cuba dan cuba untuk pakaikan meow dia dryper...kelakar sungguh mama tengok...tapi selalu dia cuba taklah berjaya sepenuhnya...kadang-kadang senget...kadang-kadang terbalik...biasala bebudak umur belum 2 tahun kan...tapi itulah...usaha bebudak cam ni tak pernah jemu..cuba dan cuba sampai berjaya kan... mama pun tak sangka Aqilah boleh pakaikan dryper kat meow dia sesempurna ini...muahahah...kira boleh tahan gakla tahap IQ dia....mungkin kali ni jekla jadinyakan...lepas ni cuba lagi maybe tak jadi dah...tapi itula...kelakar pun ada...



Tengok...ni dia tengah pakaikan...leka sesangat...tak hirau benda lain dah...leka seleka-lekanya...




Aqilah...Aqilah buat apa tuh....?




Ha...tengok....dia pakai sendiri...cam ni....bijak...bijak...


7 comments:

LoVEaQshA said...

Ala cutenyer aqilah pkikan bby dia tue pampers..smkn bijak skrg Aqilah yer..

p-na mama oja said...

heheh.. tomei...bby gurl gitu la ek..
yg boy lak melasak je keja nya..huhu!!

neezareef said...

heheheh...khusyuk tul nk bg miow pkai diapers gak ya

Qasehku said...

Ala ala cutenya dia ..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. kiranya pandai gak qilah ya.. hah.. pasni blh ler pakaikan drypers utk adik qilah plak..heh..heh..heh

zie said...

samala mcm anak saya time baya2 aqilah ni,pakaikan doll/bear pampers even pampers sendiri pun nak buang,..comei jer tgk telatah diorang kan kak..

gee ryder said...

amboi aqilah ni pandai tul..hehe