Monday, March 30, 2009

~ Kasut Sport Aqilah ~

Papa Aqilah kan minat sukan...belum sihat sepenuhnya dah berangan sebok nak bawak anak gi tengok main futsal...kebetulan kasut2 sport Aqilah cam dah tak muatkan... pilihan papa sure la bubble gummers kan... murah, selesa dan brand pun bolehla pada we all yang berpendapatan sederhana nih kan... muahahha....tapi Aqilah ni bukan apa lah...memang ini lah jenama kasutnya dari kecik sampai la dah nak masuk 2 tahun ni...bersilih ganti selama 2 tahun dengan jenama bubble gummers ni...


So...inilah kasut Aqilah yang terbaru...ini adalah size 7...itupun cam ala2 ngam-ngam je...nak ambik size 8...besar gabak lak...so...layan jekla size 7 nih.....kaler ni mama pilih...harusla pink kaler....

7 comments:

NONIE AZIZ said...

nonie pun suka kak beli kasut sport ni..Masa nurin dulu mmg banyak kitaorg beli sekarang ni yg tolong smabung pakai Nayli...budak2 kecik bila pakai nampak kiut...

neezareef said...

kasut buble gummer mmg tahan ..leh simpan utk adik2 lak kang

SyaNa said...

amboii sporty nye aqilah..
sport shoes auntie pn kaler pink tau :p

DYLA said...

cantek!

tp mesti mahal ni

Khas Lysha said...

kasut2 bubblegumers ni cute2 design dia.. sy sker sgt!.. mesti cute aqilah pakai sport shoe nie kan,.. mama update la masa dia pakai nnt ek!..

azzamoro said...

wah..mane pic aqilah dengan kasut baru?

CuTeMiUt78 said...

wah.. so cute.. amat sseessuuaii ngan kaki aqilah..