Monday, March 30, 2009

~ Erra Fazira Dijangka Bersalin Hari Ini ~

Petikan dari :- mStar Online

Isnin Mac 30, 2009


Erra menghitung detik bergelar ibu

PETALING JAYA: Pelakon dan penyanyi Erra Fazira dijangka akan bersalin hari ini setelah dimasukkan ke sebuah hospital swasta di Kuala Lumpur, pada pukul 11.30 malam tadi.

Dah lama mama rasa tertunggu khabar yang bakal rakyat malaysia dengar tak lama lagi...mama memang rasa excited nak tengok wajah baby Ratu Filem Melayu nih...sesama kita doakan agar dipermudahkan segalanya untuk Erra Fazira.

p/s ~ Keterujaan mama membuatkan mama create satu entry hiburan lak kat sini...hiks...

2 comments:

@_da said...

tak sabar nak tgk baby dia kan.. mesti comeelssss..

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

era dah besalin.. bby girl, 4.04 kg.. engku aleesha kalau tak silap.. mesti kiut macam erra kan