Monday, March 30, 2009

~ Erra Fazira Selamat Melahirkan Engku Aleesya ~

Petikan dari :- mStar Online



PETALING JAYA: 'Alhamdulillah, Suria fm sudah mempunyai seorang pendengar baru Engku Aleesya, yang selamat dilahirkan pada 11.40 pagi," begitu mesej khidmat pesanan ringkas (SMS) Ketua Pegawai Operasi Suria fm, Engku Emran Engku Zainal Abidin kepada mStar Online sebentar tadi.

Engku Aleesya dilahirkan seberat 4.04 kg secara normal di Damansara Specialist Center.

Emran jelas amat teruja dengan kelahiran anak sulungnya.

"Erra dan Aleesya dalam keadaan sihat," kata Emran lagi. Pelakon dan penyanyi Erra Fazira dimasukkan ke sebuah hospital swasta di Kuala Lumpur, pada pukul 11.30 malam tadi setelah mengalami kesakitan.

Pada jam 3 petang nanti, Engku Emran akan mengadakan sebuah sidang akhbar di Damansara Specialist Center.

p/s ~ Alhamdulillah dah selamat dah pun....tak sabar lak nak tunggu petang nih...nak tengok baby Engku Aleesya....mesti cam baby 2-3 minggu dah kan...tak sabar...tak sabar...hiks...mama lak tak sabar....

16 comments:

neezareef said...

kusss semangat...4kg tu...

diniedinar said...

Alhamdulillah..selamat dah erra jd mommy..semangat bb..tak sabar nak tengok..mesti pipi temban

JIVEBUMZ said...

wah besonye anak erra ye kak..

aNnA_jaN said...

akak jgn lupa upload gambao kalau ade yer....

aNIe said...

Semangat baby dia...4 kg...anak sulung akak pun baru 2.5

Alamdulillah dah selamat...

CuTeMiUt78 said...

wow.. 4kg tu.. secara normal lagi.. teringat masa nak bersalin kan mirul yg 3.5 kg pun dah rasa seksa ler.. ni kan plak 4 kg pergghh...apapun alhamdulilah.. semua selamat

bOnda said...

waahhhhhhhh....nOrmal tuuuuuu =)
al-hamdulillah semuanya selamat..

Wife to Firdaus Ghazali said...

akak...layan award kat blog saya ye :)

SyaNa said...

huyoooo..
besaq nye baby..normal plak tu..mmg hebattt
tahniah...

eryn@mama tisya said...

dsara specilist dkt je ngan opis..hehehe..tp sure ada bodyguard jg tk bg org luar tgk...hehehe...jp lg kul 3 ada sidang akhbar

hatiberbunga said...

wah...!!!
4kg. normal lak tu!!

nway, tahniah kpd mereka.
x sabar nk nengok gambar bb baru..

:iBuAfiQah: said...

besar betul anak erra nie kak yerr..
mesti semangat tul..
masa lahirkan afiqah pun dah 3.0kg...
xsabar nk tengok muka baby dia...

baby AF said...

emm..udah rezekinya.. ;-)

lady D said...

erm beratnya bby erra..bby girl lak tue....2x ganda dr baby biasa...oneira pun br 2.8kg masa lahir...

gee ryder said...

leh thn bsr anak erra ni...
dia pn kata dia kuat mkn kan

Anonymous said...

semoga aleesya tidak seperti perangai ibunya...