Wednesday, April 29, 2009

~ Berpinar Mata Mama ~



Mama dah lama sangat nak follow list blogger mama...malam tadi mama gigih 2 jam dok add follower blog mama...sebab mama tengok pun follower mama pun dah 82 orang kan... mama rasa cam tak sedap hati lak mama tak follow blog follower mama tu kan..cam tak adil...so mama gigihla dok copy add paste...hish..naik berpinar lak mata..sebab buat tak berenti....sempat add follower dalam 77 orang je...sebab dah terlalu ramai dah kot kan...mama kira semua kat bloglist mama tuh dah 150 orang lebih dah kot...tapi apapun mama stop sbb mata dah ting tong...berpino...tak per...pelan2 tambahkan...harap ada list blog yg lum masuk...insyaallah pelan2 mama add ye... janji semua blog mama follow...kan... klu ada yang lum add tuh..tak per..tinggalkan je mesej kat memana kat blog mama...nanti mama add ye... apapun thanks sesapa yang follow mama...terima kasih tak terhingga....


9 comments:

ratna said...

tak per kakk..biar berpinar mata.. asal ada kawan. berkawan biar seribu..beribu-ribu lagi pun tak per..

hazlin said...

biar berpinar tapi puas hati

viruspadu said...

takpe pelan2 kayuh kak

CuTeMiUt78 said...

mekacih gak sebab sudi add kan blog kita utk follow.

rynn2506 said...

haaa kak puteri, kite baru tbaca profile akak ni..baru kite tau akak ni kembar ye...puas kite nelek blog kembar akak tu...ooohhh.......lamabat rupanya kite ni....

shalin said...

akak
dah lame saye mengikuti page akak sblm qilah lahir lagi
hehehe
add lah page saye
www.shahlina1985.blogspot.com

:: HUSNA :: said...

kak mlm ni blh smbg..

atie said...

Sampai berpinarnya. Take ur time...turn kaktie lum sampai ekkk...hihi

neezareef said...

hehe sian mama
tu arr..kadang kalo kita x sempat nk monitor skali jd byk tu yg penin kan..