Tuesday, April 21, 2009

~ Demam + Batuk + Selsema = MC Hari ni...~

Sebenarnya petang semalam...mama malas nak ke klinik...tapi papa dah bising-bising...takut demam batuk selsema ni melarat-larat...nanti dah tentu berjangkit teruk kat Aqilah lak...walaupun Aqilah dah memang batuk n selsema sikit tuh...papa pun sebenarnya kurang sihat gak...selsema gak...habis kali ni anak beranak kena selsema...so...tiga beranak gi klinik...klinik biasa kitorangla...becoz doktor kat situ mang dah kenal ya amat dah...tak perlu diminta...doktor kasi we all mc...satu hari...tapi papa dengan rasa bertanggungjawab kat company dia...gi gak ofis ri ni..coz dia kata dia dah ada appoitment dengan ntah CEO mana ntah...so...CEO itu didahulukan...kesihatankan dikemudiankan...huhuhuu...papa...papa...klu tahun ni kenaikan gaji papa ciput...mama kot orang no.1 yang tak puashati...hahahaha...semoga Allah murahkan rezeki kami sekeluarga....amin...amin...



Ni ubat sebeban doktor kasi..maklumla untuk 2 orang makan...cuma Aqilah je ubat lain...ubat Aqilah last month ada lagi..so doktor suruh continue je ubat last month....huhuhu... adehh malasnya nak keje esok...tekak masih perit...hidung pun berair lagi ni....adeeh...semoga esok bertambah baik....amin..amin....

10 comments:

ratna said...

get well soon yer mama aqilah.

Mummy Rizq said...

itew klinik panel opis we all.. hee. hee.. tp kan aku dpt a few complaints on the clinic.. but definitely lah bukan branch yg ko gi iteww.... semoga cepat sembuh!

ami said...

alahai.. siannyee..
semoga cepat sembuh ye mama aqilah..
jangan lupa makan ubat..

shiemz said...

semoga cepat sembuh yek besan.... mkn ubat yek... kang berjangkit ngan menantu aku kang lagik susah... ok

CoNniE said...

skali kena sume dpt 1 package.. hadoi... kalo kite mmg tak larat tul dpt demam,batuk, sesema bagai...

isk isk.. moga cpt2 smbuh yaa...

Qasehku said...

Ciannya tk sihat yea..Mkn ubat yea mdah2an cpt sembuh..take care

zh-ena said...

harap cepat sembuh..kami 3 beranak pun baru jea baik gak dr demam n selsema..

baby AF said...

semoga cepat sembuh..syafaka Allah

green apple said...

iskkk..dikejauhan cam kenal je nama klinik tu.

:iBuAfiQah: said...

klinik mediveron niey banyak cawangan yer?
kat putrajaya ada jugak kak...

anyway moga akak cepat sembuh..