Tuesday, April 28, 2009

~ JAMU MATA ENGLISH STYLE ~

Jom kita jamu mata tetengahari ni...kebetulan h.phone mama tertinggal kat rumah... so mana gambar yang ada kat pc mama ni....kita share sesama ye.... mesti ramai yang suka kan konsep english style kan... so leh la terangkan mata pepetang cam ni... act...mama memang suka tengok konsep english style ni..coz very-very sweeet....mama suka sangat...tapi takat suka jekla kot... nak ikut tuh...aduhai... mampu ke aku...??? huhuhu... sesikit leh la kot...tapi klu kesemua sekali tu... memang mama tak mampu... gambar-gambar kat bawah ni... belas ehsan dari gambar kat internet... gigih save memana gambar yang mama suka... saje suka-suki...


So sweet kan... Meja tu cantiknye...


Ohhh... leh wat skirting cam ni lak ye... sweet...


Aduhai...sejuknya mata.....


Lagi... syoknyee....


Papaaaa.... nak wat cenggini aar... leh tak? huhuhuh....
Nanti sure papa tanya... kosi tu rege baper???? hahahahha....
Cantikkan...????


17 comments:

~Ifa~ said...

cantiknya ruang tamu tu.akak buat la rmh baru akak cmtu.msti cantik lah.tp kan akak kalu ada anak kecik abis la.hehehe

viruspadu said...

nanti rumah akak yang baru tu, harus buat gayak gini kak

kencanggggggggggg

M@L@ said...

cantek nyer... konsep english ni... kalo pegi ker nilai suker masuk kat kedai english nama kedai tu kk home mmg mate naik juling masuk situ.. mcm2 ada...

:: HUSNA :: said...

mmg cntik... buat ler kak... sikit2 lama2 penuh la rmh tu

yantz-yeem said...

fuh mmg berpinar mata..ilang nagntuk jap hehehehe....

@_da said...

uii kak .. apa lagi kalau dapat umah baru konsep tu best kan... cepat kecek hubby english style.. hehehhe

CoNniE said...

cantek mmg cantek, tp nak suasane english ni kena rajin kemas+cuci kot, pastu kalo ade anak kecik kena hati2 la kot.. heheheh...

ratna said...

kalau english style mmg lawa.

DYLA said...

akak plan nak deko english style yer?

lady D said...

lady D klu nak hias rumah camni kenala tunggu Oneira besar sikit...klu skrg berhias mcm tu alamatnya sia2 & buang duit je berhias rumah lawa2...hbs ditarik,diconteng,dilenyek,dipanjat

Putra Mama said...

cantik mmg cantik.. tp kosnyer.. yg made in china pun still mahal gak..

m@L@ : KK home decor pun ader kat Ampang..

kirana said...

cantik...tp kena minimal kan barang2 kot..

atie said...

Memang cantiklah mama...teringin nak umah macam tu...ikut sikit2 dah lah kut...lepas kempunan.hihi. salam kenal mama.jom exchange link n follow

kakyong said...

salam mama Aqilah,
daku pun kalo mampu tingin juga gitu, teruja sungguh.. tp anak2 kecik nyet-nyet ni.. hmm, susah sket le.. tgn2 kecik yg kuat tolong 'mengemas'.. tak terkemas le ibu nye nanti..

CuTeMiUt78 said...

betul la kan.. so nice mata memandang.. tapi tak termampu utk buat camtu rasanya

ummi harraz said...

salam kenal...saya pun berangan jugak nak deco umah camni... minat sangat ngan english stail..tapi x tau la bile agaknya dapat ..hehehhe

Ainul Mardziah said...

minat sangat dgn english style deco tapi hubby paling tak suka dia kata nampak semak so sampai sekarang saya duk kempunan nak dpt buat english style ni