Saturday, April 25, 2009

~ Jawab Tag Dari Viruspadu Lak ~

Mama jawab tag dari Cik Puan Viruspadu .... gigih ko tag akak ye mah... hish...

1. Nyatakan usia blog anda
22 Februari 2006 sehingga kini.... baru 3 tahun aar...

2. Terangkan kenapa anda berblogging
Sebab rasa macam best je baca blog orang...so keinginan untuk mempunyai blog sendiri begitu membuak-buak... sebelum ni pun mama mang suka tulis dairi...

3. Nyatakan blog pertama yg anda baca
Blog
Tan Sri Zamdee ....muahahahha...bila masa ko dapat Tan Sri aku pun tak tahu...dulu dia nyer blog http://zamdee.blogspot.com/ bila dah aktif photog...dia bertukar ke zamdee.net tuh... sesapa nak tengok gi ler blog dia... dia ni lah yang susah payah layan kerenah mama memula nak wat blog dulu... memang penyabar tul dia ni...nasib je tak jadi boyfriend mama time tuh..huhuhu....acah je...dia pun dah kawin bagai dah sekarang...

4.Letakkan entry pertama dlm blog anda

Wednesday, February 22, 2006

1ST TIME TULIS BLOG..

First time aku tulis blog.. Act. aku tak tahu nak tulis apa.. tapi aku tryla. Thanks untuk kawan chating aku yang sorang ni... sian dia.. kena dera (klu dia rasa diderala)..hihihihi.. thanks a lot..

Sempoi nyer ayat tuh...1st entry...seciput jek....kawan chating tu... si Zamdee tu lah ye tuan-tuan dan puan-puan...

5. Huraikan entry tersebut
Entry tu saja nak try test....jadi ke tak...bila publish je...keluar kat blog...wah seronoknye...aku tulis dah kuar...aku tulis dah kuar...kelakar je....yerla selama ni kan baca blog orang je...tetiba kita tulis sendiri...syok la....

6. Letakkan satu pic yg anda paling suka dlm blog anda


Ni kot...sebab ni jenuh berpeluh2 nak bergaya...lagipun ambik gambar ni...tumpang sekaki masa wedding Cik Ngah Aqilah...suka...nampak sempurna..nampak cam pose kat studio je....tapi banyak lagi gambar yang mama suka...tak larat aar nk dload bebanyak lak...

7. Harapan anda

Harapan pada ape ye soklan ni...cam hang je lak...tapi tak per la ikut je lah jawapan dari zaimah tuh... Harapan mama semoga blog mama ni... akan kekal selagi mama mampu dan minat untuk berblog... dan semoga satu hari nanti...bila mama dah tua...anak-anak mama akan menatap semula blog ini untu kenangan indah mereka...insyaallah...mama harap blog mama juga dari sehari ke sehari akan lebih ramai yang melawatinya...kot adalah yang minat...macamlah glamor benor blog mama nih...huhuhu...

8. Pas tag nie pada sape yg anda nak.
Sesapa nak buat...leh buat...mama tak tag sesapa..

Ok mah...dah setle....

2 comments:

kakyong said...

Salam mamaAqilah
kakyong nak amik tag ni yer.. nanti senang kakyong buat.. tak penah lagi buat tag ni... selamat berhujung minggu

CuTeMiUt78 said...

wah.. kira dah lama gak ler.. ko berblogging ni kan.. hah..hah..hah.. dan aku adalah salah sorang silent reader ko tau.. dari sebelum ko kawin.. smpi la ko dah kawin.. tapi sekarang idak ler jadi silent reader