Friday, April 03, 2009

~ Learn English With Noddy ~

Program ni macam baguskan...sapa penah tahu pasal program nih....? Tapi yang tak sanggup tuh...mahal sangat...bimbang Aqilah jemu lak...asyik dok layan Noddy je manjang...klu seratus dua....harus mama ambik...ini 2-3k..cheh...terkedu rasanya...





Tapi program ni memang menarik...

24 comments:

ppb_ppkp said...

wah..pandainya dier....
seronoknya ada anak.....bila la boleh merasa....

My Blog said...

ilmu sekarang memang mahal... cabaran ibu bapa zaman sekarang kan.. tak hantar nanti anak kita tercicir plak kan... so kena cari jln yang murah sikit dari tu kot..

DYLA said...

mahalnya kak..

tp tu la, kalau dah ada testimoni yg berjaya ok la kan..

Ajzie said...

mcm menarik juga .. sure anak2 happy.. tp yg risau nya lama2 dia jemu juga kan.....

Wife to Firdaus Ghazali said...

kalo reganya da camtu...baik akak daftar aqilah masuk smart reader kids je...at least lagi byk aktiviti...ramai kwn2&x bosan...

lady D said...

pernah dioffer....bila tgk regenya..xmampu ler lady D...tp klu yg mampu elokla beli..nampak mcm bagus gak....

p-na mama oja said...

tu la better msuk smart reader!! ada cikgu yg mmg leh pantau xtvt dia..

klu ngan cikgu nie ank cpt msuk skit, klu mak jd cikgu paham2 la kan.. sure manja lebih laks..

atty's said...

memang mahal program tu..

Mama_Aqish said...

wah tak lama lagi aqilah dah leh speaking LONDON la ek???auntie pun nak join gak dengan Aqish

shiemz said...

Itulah, aku ghase better hantar g smart reader. Tapi smart reader manyak gak duit tue.. hehehe...

kirana said...

hmmmmmm...hehe
tak tau nk kata apa..tp nk tulis gak ekekke

CuTeMiUt78 said...

uish... mahalnya.. tapi tu la kan memang bagus utk anak2

zh-ena said...

nak ank lebih pandai kena la lebihkan pelaburan..emmmm semua psl duit kan..duit2 duit di maner ko duit (baca sambil nyanyi lalalalal )

freesia said...

semalam d giant batu caves ada promote benda ni. tengah jalan2 sambil pegang baby dengan hubby. mahal giler. taknak ar. rasanya bia anak2 belajar ikut flow je. Kalau advenced dari budak lain, takut bosan pembelajaran. bila tengok barang2 yang kita dapat, rasanya cam tak bernilai 2k je. cuma kesan dia mungkinb bagus dan benar seperti testi

adibdaddy said...

saya baru ambil dan tergerak hati nak survey.. kalau ada orang kata tak ok... saya nak cancel la

HAFIZAL said...

memag mahal kalo dibayar sekali gus...ianya boleh installment @bayar bulan2...kalo dibandingkan hantar tuisen harganya lebih berpatutan..sebab anak2 dari umur 1 tahun ianya lebih banyak dirumah..kalau hantar taska pun dia tak ajar selengkap yang ada di noddy ini...ini kerana noddy ini dapat berinteraksi dengan anak kita... ambil lah peluang ini jika berminat boleh berhubung dengan saya..hafizal, sy bukan jurujual tetapi sy penguna NODDY ini..
012-6770107

Mama Qadejah said...

Saya bru beli anak saya bru 8bln..beli sebab dia nmpak seperi berminat msa promoter tue tunjukkan cerita noddy pada baby saya...xsalah melabur utk masa depan dia...

Fathunnajah said...

baru je amek pakej lerning nie... brg pun bru sampai... Hopefully okla huhu......

Khairunnisa Seddi said...

Sy staff noddy sesiapa ada sebarang soalan atau masalah blh merujuk dgn sy... 0194642000@ email along2rich85@yahoo.com

Khairunnisa Seddi said...

Sy staff noddy sesiapa ada sebarang soalan atau masalah blh merujuk dgn sy... 0194642000@ email along2rich85@yahoo.com

Khairunnisa Seddi said...

Sy staff noddy sesiapa ada sebarang soalan atau masalah blh merujuk dgn sy... 0194642000@ email along2rich85@yahoo.com

Khairunnisa Seddi said...

Kpda ibu2 ayah2 yg mpunyai masalah atau sebarang pertanyaan boleh la call kt num ni... 0196888156... tq...

Khairunnisa Seddi said...

Kpda ibu2 ayah2 yg mpunyai masalah atau sebarang pertanyaan boleh la call kt num ni... 0196888156... tq...

Puan Ayu said...

Salaam sume. Sy pun baru amik noddy. Harap berbaloi la utk ank sy age 3 tahun. Sapa kt sini nk Cari Montessori toys murah2 bole tgok n follow my IG ni #graduatekids. Tq