Saturday, April 04, 2009

~ Celebrate 3rd Anniversary ~

Pertama sekali...terima kasih banyak-banyak pada blogger yang sudi wish untuk anniversary mama n papa yang ketiga pada entry yang lepas...terima kasih banyak-banyak....berkat doa dan harapan kalian semua...semoga mahligai yang mama n papa bina ini...bahagia dan berkekalan sehingga akhir hayat..insyaallah...

Sebelum ni mama n papa pun...tak de celebrate sakan pun...dan seperti tahun-tahun lepas jugak...we all just keluar makan-makan je...dah tentu kali ni si comel mama ni dah bertambah besar dari tahun sebelum ni....so we all decide just makan kat Pizza Hut Ampang Park saje...sebenarnya Pizza Ampang Park ni..banyak memberi kenangan manis untuk mama n papa....di sinilah pertemuan pertama mama bertemu papa...satu kenangan manis...yang sampai bila2 mama takkan lupakan...nantilah di lain entry ada rezeki, ada masa... panjang umur...mama akan bercerita detik2 pertemuan mama n papa...insyaallah...diizinkan tuhan...dan klu ada yang nak tahu...kot tak de sapa nak tahu..hiks..perasan tul mama kan....

Oklah apapun jomlah layan gambar nih....


Cam biasa...Hawaian Chicken...


Menu ni try untuk Aqilah...


Kat pizza klu tak de salad cam tak sah kan...
Gambar mushrom soup..mama tak tahu hilang kemana..ada mama snap...
Tapi air mang tak snap..coz...sampai kendian sekali...saje mintak..takut Aqilah nak main ais sampai kembung...so last sampai...


Act ada satu family kat belakang ni..anak dia umur nak masuk 3 tahun...tapi sama besar dengan Aqilah...boleh dia ingat Aqilah sama baya anak dia...muahahaha...Aqilah baru nak masuk dua tahun...hiks....


Aqilah sekarang mang nak papa je suap....legaaa...


Comot ya rabbi...


So...tuh jelah citer...sekian...hadiah...tak dak kot....! muahahah...

8 comments:

are said...

cerita la mama detik2 p'temuan p'tama tu..hiks!!!mesti syokkan...

DYLA said...

sedapnya deli wing tu kak

atty's said...

geram tgk pipi aqilah..cubit kang..

ez said...

eppy aniversary kak..tahniah..bestnye tgk mknan tu..heheh..aqilah comelnye..

ppb_ppkp said...

aqilah...mintak adik taw kat mama n papa...eheheheh

CuTeMiUt78 said...

wah.. citer aaarrr detik pertemuan tu. mesti bestkan mengingatkan kembali kenangan silam

mama | sarah | syimir said...

tahniah kak! semoga ikatan berbahagia hingga akhir hayat :)
ps: nak tahu jugaaa kenangan manis itu...hehehe

antalya said...

suka gak pegi pizza hut ampang..sbb suasana kat situ best