Friday, April 10, 2009

~ Promote Blog Papa ~

Lokasi : Atas katil
Masa : 8.15 malam

~ Mama tengah layan Aqilah tengok Telletubies....
~ Papa tengah dok layan tenet (belek blog mama.... )

Papa : Yang....blog abang apa nama eh...?
Mama : Eh...blog abang..takkan abang tak ingat...hish..musykil...
Papa : Abang lupa arrr...
Mama : Klu lupa...elok abang remove je blog abang tuh....(huhuhu...saje cabar dia) Papa : Eh..jangan...abang nak update nih....cepatla bitau...
Mama : bla..bla..bla...(bebel...hiks)
Papa : Yang...abang nak citer apa kat blog abang ye...?
Mama : Emmm..apakata abang citer resipi buat bubur kacang ke...resipi buat kek ke..(muahahahha...tak matut kan tanya mama....)
Papa : Yang...cepatla...kasi idea kat abang...
Mama : ok...sekarang...abang fikir...apa yang abang minat nak share ngan semua orang...?
Papa :ok...ok..abang dah ada idea....tapikan..ada tak orang nak masuk blog abang...
Mama : Depends....klu entry abang menarik..adala..klu tak menarik...bersawang jekla blog abang....(huhuhu..tak bagi semangat tul kan...sebenarnya saje nak cabar dia..)
Papa : Yaang...nanti ayang promote blog abang kat blog ayang ye...mana tahu kot ada kengkawan ayang yang sudi jengok blog abang...(alamak...ayat kesian tuuuh...) Mama : Iyerla bang.....

So...sesapa yang rasa sudi nak ke blog di bawah ini....

SILA KLIK SINI



8 comments:

zh-ena said...

heheheh papa aqilah pun dah ada blog jgk..nnti ena pergi tgk erk

CuTeMiUt78 said...

wah..papa aqilah pun dah ada blog ya.. tapi napa tak blh nak komen ya..ke memang takde ruangan utk komen..apapun tahniah..pasni blh jd cam laloque

Jiey^Mien said...

Hahhaha.. Comel gilerr suh promote.. Tersengih Jiey kat dpn PC nih bila baca conversation nih..

My Blog said...

wah... takpe racing tuuuu... naiklah nuffnang ko lepas ni...

Fadh said...

wah...dah berblog laa plak papa aqilah...bagus3x teruskan berblog...bila aqilah dah sekolah nanti...biar dia plak ada blog baru meriah.

ppb_ppkp said...

amboi..cayalah...hubby imah xminat..dia suka main game ..ok la tu..nnati imah linkkan..

atty's said...

okeh terjah..

shiemz said...

haha...siap berblog..b agus la tuh..laki aku x suka blog2 nieh...