Sunday, April 05, 2009

~ Set Barbie Aqilah ~

Ni papa beli untuk Aqilah...klu boleh we all tak nak lah Aqilah asyik main patung Ultraman je...coz Aqilah girl...klu boleh...biarla main mainan yang nampak keperempuanan sikitkan...kan melentur buluh dari rebung kan...so start sekarang harus dilentur....chewah...


Set ni...tak mahal dah sekarang ...RM49.90 kat Carefour....


pls..abaikan Aqilah yang tak berbaju itu ye....sebenarnya nak mandi tu...tapi disebabkan terlalu excited ngan set tuh...dan-dan tak nak mandi....

Aqilah cukup leka main set ni....memacam ada...kira set untuk satu umah la ni..ada set bilik tido...ada set ruang tamu...dapur seme...comel....very cute...

Pas mandi..sambung main balik...seluar tido pun tak sempat pakai...


Nah...ambik....atas coffe table pun dia naik nak main....
Aqilah..Aqilah...memacamla perangai ye sayang....

9 comments:

Tukang cerita said...

Cantiknya....
tp, anak2 sy, tak der pun mainan mahal camtuh...
dapat permainan 20 henggit pun dorang dah hepi sgt...
:)

PuteriSatu said...

Tukang Cerita ----- >> oh ya ke...tapi Aqilah bukan takat permainan 20 henggit pun dia suka...permainan 2 henggit pun dia dah suka ya amat...:)

ppb_ppkp said...

suka nye dia....dulu2 nak beli ni mahall..beratus2...skrg dah murah..
aqilah..leh main pondok2...

PuteriSatu said...

ppb ~ aha..tuhla kan..dulu beratus set ni..dah murah leh la beli kan...

zino said...

hafizah dulu ada banyak koleksi barbie ni.. baru2 ni dia suruh zino buang je.. tapi sayang pulak bukan nya murah.. so masih ada di simpan tu..

ingat nak lelong ke nanti hehe

mama | sarah | syimir said...

ihiksss...sakan anak dara ni bermain...blh jadik stok tolong kemaskan rumah baru nnt kak! :P

Noina said...

comelnya..emm..bila la nabila nak pandai main nih..klu dah pandai..bukan setakat patung barbie jer..org yang muka cam barbie pun ibu leh beli..hehe..mesti syok kan puterisatu..tgk Aqilah main!

mama_Lieya said...

wah...mau yer dia main....

mama nyer anak..si kakak tu main kejap jer..

sebelum ni tegedik2 nak beli set masak2..

2 hr dok belek tu..dah jemu

otomen sentiasa segar jer..

tido pon kengkadang bwk otomen..

CuTeMiUt78 said...

cute la.. qilah punya excited nak main, smpi takmo mandi ya