Saturday, April 04, 2009

~ Barangan Mama ~

Bedak SilkyGirl mama dah pecah n hancur berderai...biasala....sedia maklumla siapa punya kerja kan....so...mama try...maybeline lak..huhuu...macamla ada beza kan...macam la brand ni aqilah tak heran....sebenarnya saje tukar maybeline kotla muka cantik cam Tok Ti...muahahaha...cam ayat tak sekolah je rasa....wekekek...


Toner Safi Balqis tu...memang mama dah pakai bertahun-tahun..rasanya ada 6 tahun kot...mama suka Safi sebab tak was-was dengan kesuciannya..mama selalu pas mandi...terus letak toner kat muka...so nak solat takla was-was...leh solat ngan aman...klu jenama lain tu...mama rasa was-was lak...kapas muka tuh...mama saje try beli yang Guardian...tapi emm leh tahan gakla kapasnya berkualiti...tapi mama ni..klu guna kapas muka selalu belah dua...muahahhaa...jimat konon...kan...tapi kapas Guardian ni..cam bukan kapas lak..tak leh nak koyakkan...ambik ko...tak leh nak jimat dah...muahahah...cam keras sikit pun ye...hiks...(tak leh jadi duta Guardian tul mama kan...)


Ni kekudap mama....Push Pop purple tu Aqilah punya...ntah apa2 je gula2 tuh...cam Deodorant je...kelakar...tapi kiut...comel..n sedap....hiks...



6 comments:

My Blog said...

patut muka ko berseri ya...hiikk....safi balqis rahsianya... ngeh..ngehhhh

zino said...

sat lagi siap la anak dara tu kerja kan.. hehe

mama | sarah | syimir said...

ihiksss...dah ada anak dara ni siaplah kak barang2 nak melaram tuh ada la pembantu khas tukang pakai gak tuh...

ppb_ppkp said...

imah pon pening dah ni xtaw nak guna produk ape lagi..last2 bedak miami yang jadi pilihan..ehehehe

nizza-abira said...

Rasanya kapas muka akk tu mcm niza punya tp brand watson. niza pun baru try tp dah nak abis sekotak dah. Kapas tu tebal skit dr yg biasa. Apa ntah namanya, niza pun dah lupa

AyaZuki Is Cullen said...

sy baru try toner safi ni..best sangat! :))