Monday, May 18, 2009

~ Baju Tidur Aqilah ~

Mama dah lama tak belikan baju tidur Aqilah... baju tidur yang ada... alahai... semuanya dah sendat-sendat sangat dah... Aqilah tidur pun tak selesa.... kebetulan we all ke Tesco untuk borong pampers Aqilah... mama pun ambik peluang belikan baju tidur Aqilah... act dari dulu mama memang suka beli baju tidur Aqilah kat Tesco... banyak choice dan banyak kaler... yang mama paling suka... fabrik dia sejuk... rege pun bolehla tahan tak mahal sangat untuk baju bawak tidur... mama rembatla 5 pasang... sepasang dok dalam troly tuh... coz sepasang tu murah sikit dari yang 4 pasang ni...


Cantik..mama suka... sepasang RM12.90 sajork....


Pants merah tu yang lipat atas sekali tuh ...mama kenan gak... sebelum ni mama dah belikan Aqilah pants yang sama tapi kaler biru... tetiba nampak ada kaler merah kali ni... mama rembat selai.. rege rm9.90 sajork..

15 comments:

ppb_ppkp said...

syoknya jadi aqilah.

mummy_ayu said...

amik...sekali dapat 5 pasang seronok nye...dapat baju baru..hari hari aqilah tido pakai baju baru

ez said...

bestnye..nak jugak..ehheh..sy jadi adik angkat aqilah le..hehhe

kirana said...

betul2 kat tesco baju cantik2 ..kain pon elok..tak panas..harga murah

tp sy dah lama tak jejak kaki kat jusco..hehe

edrina said...

Ed pun suka beli baju tido utk danisha & anak2 lain kat tesco & jusco... cantek2 & murah2 & kain pun ok

Abang Long said...

Bila si Aqilah nak dapat adik ? Ada teman 'sepermainan.'

Mr PenyuBiru said...

baju bebudak mmg sekejap je pakai dah tak padan.letih nak membeli baju.

Mann Wanie Muhaini (mama_lieya) said...

PEKELILING 11 - Kerajaan bersetuju memberikan Elaun Sara Hidup (COLA) tanpa mengira pangkat dan tempat bertugas semua pekerja awam dan swasta sebanyak RM500.00 sebulan.......read more...klik http://dalia2cute.blogspot.com

Mama Qaseh said...

Memg kita yg jd fanatik kn bla nmpk bju budak2..cute miut sumenya..lg laa bju gegirl..sya pn geramm tgk kalu g shopping wajib rembat tuk Qaseh tue

p-na mama oja said...

amboi byk nye baju tido.. beli ciap2 sehari sepasang..hihihih.. baju bby girl comei2.. geram tgk...

M@L@ said...

wah celonok nyer aqila mama beli baju tido cantek2....

MUNIRA said...

wah..skali borong lima!
cantik2 nya..slalu gi tak nampak pun cantik2 cam gitu ;)

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

santek2nya by dia .. kalau bj girls nie mmg rambang mataaa ;-)

fantaghirolynn said...

nak masuk umah baru, bju tido mesti baru.. baru syok tido...
hehhehe

Anonymous said...

utk mummy plak xde ke....
kalo mummy pon nak jgak tngok2 la dkat cni....

http://bajutidurseksi.blogspot.com/

just for fun :P