Monday, May 18, 2009

~ Eiii Geramnya.... ~

Mama nak update progress umah Mei 09... tapi tak tahu naper tak leh upload gambar...server mengong ke apa mama tak tahu... geramnyeee... tapi ada ke yang nak tengok progress umah mama tu ye...? sebab baru update last month April 09.... ada ke nak tengok..huhuhu....

11 comments:

kirana said...

janga ditanya

saya nak tengok..cewahhhhh

nizza-abira said...

Sila lah tepek
memang suke tgk rumah org
kita pun dok eksited skali :)

HappyIrfa said...

ALA..tunjuk je.apa nak malu.hehe

NONIE AZIZ said...

laaaaa...pi marah org jaga server tu mama!!!cepat2 tau nak tengok gak progressnya...

ppb_ppkp said...

MAMA..IMAH NAK TGK..
SAPER XNAK TGK DERANG PUNYA PASAI.
HEHEHEH..NI KAN BLOG MAMA..

Y u Z z 9071 said...

mestilah nak tengok kannn

mama | sarah | syimir said...

mestilah ada yg nak tengok kak...hepi kan..sy dl kalo blh setiap hari nak g tgk rumah, lalu jer jalan tu pon jadik la :p (cam bercinta, tgk bumbung rumah pon boleh lepas rindu kan kan kan)

dilla-ady said...

aslmkm mama aqilah..thanks sudi jengah blog..slalu2 le singgah ye..tak sempat nak skodeng kt sini le..dapat sket2 jek..dpat tgkmuka aqilah jek..lain masa sy datang lagi..

aNIe said...

Sabar mama...sabar...nanti server dah tak mengong boleh upload yer...

isya said...

nak tgk, nak tgk! ;p

ieyla said...

salam,saya baru berblog.Saya nak add link blog awak kat blog saya.