Monday, May 04, 2009

~ Gaunnya Aqilah ~

Dah lama sangat tak beli gaun untuk Aqilah... yang ada pun semua untuk basahankan...yang nak bawak jenjalan tuh...cam dah tak de yang muat je...seme sentenglah...ketatla...itupun mana yang senteng tuh...mama gigihlah pakaikan jugak...janji boleh masuk...dah senteng nampak peha...nanti seksi sangat...mama sarungkan Aqilah legging...so...oklah...leh pakai lagi...tapi kalau dah ketat..mang tak leh buat apa lah...masuk kotak jekla jawabnya... huhuhu... last week dah alang-alang keluar.... mama rembatlah 2 lai gaun untuk Aqilah... itupun sebab dah berkenan sangat... oklah...rege pun tak mahal...mama suka beli gaun kat Bintang Specktrum ni...dah lama mama tak gi...waa...memacam fesyen ada....rambang mata weh...rambang mata....


Ni...gaun yang mama beli untuk Aqilah....
Lawa...mama suka..sebab nampak cam english2 sikit...wakakakka...
Perasan tak hengat tul mama...


Ni lagi...lawa gak...tapi kurang berkenan....


Ni pun lawa....tapi...tak de size budak bawah 5 tahun...seme budak atas 5 tahun....so...gigit jari jekla tengok ye....

16 comments:

auni firdina said...

wahhh..comel2 baju aqilah..akak cr kt spectrum ekk..heheh,nt zura nk tgk gakkkk

neezareef said...

lawo2 bj gaun aqilah..munge2 lg...

mama tisya said...

ala sweet nye gaun aqilah..suka tgk english style punye design...so sweet...

fantaghirolynn said...

lawa2 nya.. Bintang Specktrum tu kat mana??cantik2 wpun aliya baru 1tahun lebih

are said...

comel2nyer gaun aqilah..pandai mama pilih..

ez said...

akak..cantiknya..kalo sy muat..sy pon nak la..heheh

NONIE AZIZ said...

cantik...nonie nie kalau tengok dress budak2 pakai mmg suka tapi bila nak beli baju ke...seluar jeans jugak yg nonie amik!!!

ibu_arifa said...

memang cantik gaun Aqilah tu. pandai mama nya pilih.
Tula kak..memang tak tahan mata dan poket bila tgk baju2 baby girls ni..MESTI nak beli je rasa.. tu yg kadang2 cam panas bontot je kalo dah ternampak yg kita berkenan..tp bertahan-tak mau beli :P

kirana said...

ala2 english style gitu

Khas Lysha said...

aduii aiii,.. lawa2 nyer gaun tu. naik juling mata nengoknyer..

babyluv_ayang said...

seronot tgk aqilah suka pakai dress...kita cuba gak nak pakai kan kyra dress tapi dia mcm rimas ajer....dia ada taste tersendiri..yg sexy n pendek2 nyer skirt suka ler dia...heheheeh...jgn terbawak2 sampai ke tue udah ler...heheheh..

Ogy said...

nk tau gak bintang spectrum tu kat mana...
sbb lawa2 dressnya...

zh-ena said...

wah mmg cantik2 la

Mak Su said...

amboi, sumelnya gaun2 tu... saya suka gambar yang last tu, bunga2 kecik kaler pink.

Ibu Kimie said...

mmg cun..tambah2 kaler pink..bila ler nak merasa beli baju bb girl nie...ahaksss

DYLA said...

aqilah yg gebu pakai apa pun tomey2 punyer.