Tuesday, May 05, 2009

~ Homedec 09 ~

Karang ada plak yang muntah tengok gambar berderet ni karang...huhuhu...tapi mama nak tempek gak lah atas permintaan ramai... mama tak sempatla nak ambik gambar lelawa...sebab orang ramai dengan Aqilah yang berlari sana sini lagi...ini jekla yang dapat mama snap... mama tak mo citer panjang... u all layan jekla gambar kat Homedec ni ye.... apa yang pasti...mama tak booking apa pun...huhuhu haru...padahal rege seme murah-murah...ntah..mama cam kurang berkenan...design2 nya macam terlalu moden sangat plak... cam tak sesuai dengan citarasa mama yang sederhana nih...harga tu...rasanya insyaallah mampu milik lagilah orang kata kan...sebab banyak diskaun...tapi mata mama ni kurang berkenan sikit...




Nak ambik visitor pas..kena naik 3rd floor....haru...


Jalan lagi...jauh..dan jauh...Aqilah berlari2 macam nak kejar benda je...


Ok...rembat pas kat sini dulu...pastu...jalan lagi...


Gril..memacam rupa...


Wardrobe....kabinet...


Ha...sampai kat sini yang tak leh tahan ni...rasa tak nak gi memana jek dah..huhuhuhu....


Okla...rege dia..tak mahal sangat...tapi nak beli camana...mana mama nak simpan...nanti nak pindah...mahu hancur berderai...


Ni budak tak diam sesaat...


Tengok...cam umah dia je dia buat...


Lampu...memacam rupa...


Yang ni papa berkenan...
















Okla...cukupla tuh ye.... dah naik pening lak tengok gambar banyak sangat cam ni....Tapi mama nak gi survey kedai gak...cam tak puas tengok kat sini...cam tak selesa pun ye..Dengan orang ramai....adeeeh....penat...penat...penat tengok orang...habis degil kan...papa kata tak yah gi...tapi mama pujuk pujuk...ajak gi... huhuh..apapun puashati tengok memacam kat Homedec nih...sesapa tak berpeluang pegi kali ni...bulan Oktober ada lagi sekali...dun wory....



5 comments:

zh-ena said...

MCM MODERN SKIT PERABOT N SUSUN ATUR DIA..TAPI OK LA CANTIK

ez said...

cantiknye..

kirana said...

byk gak gambar akak ambil..haha kami tak sempat sgt amik pic..dok syiok tgk2..pastu org tak ramai lagik..nak amik pon segan2

mummy_ayu said...

ooo..gie citu yer...bukan main lagi aqilah..siap test duduk lagie.

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

kami cuci mata kt blog kak jer .. x pegi pun coz busy bangettt