Wednesday, May 06, 2009

~ Besday Party Aqilah ~

11 Mei akan muncul beberapa hari lagi...mama lum plan apa-apa pun untuk Aqilah... no idea... dalam fikiran cuma ada ni je...

1. Nak buat makan-makan sikit kat rumah, beli kek...panggil jenjiran cam last year...
2. Nak buat makan-makan kat restoran makanan segera...just panggil sedara rapat & kawan rapat.
3. Celebrate untuk kitorang 3 beranak sajork kat tempat yang special sikit....(ni mak bapak jekla yang seronok..huhuh...)

Ni je yang terfikir...coz...no bajet for besday party this year...huhuhu... yerla... tak lama lagi diizinkanNya nak masuk umah baru... dah tentu nak pakai banyak duit...kena cut coz banyak benda... cedey... tapi nak buat camana....harus jugak... maklumla... mama & papa bukan gaji ribu riban... dah ada rumah sendiri walaupun tak sebesar mana...dah alhamdulillah syukur sesangat... sekurang-kurangnya tercapai gak impian nak memiliki rumah sendiri sebelum umur 35 tahun... insyaallah next year... mama akan buat majlis sikit untuk masuk umah baru...dan juga besday party Aqilah... insyaallah... mama akan jemput kawan-kawan blogger mama yang banyak beri support untuk mama berblog...insyaallah...doakan semoga mama & papa dimurahkan rezeki....



16 comments:

kirana said...

JGN LUPA SAYA NOOOOO :p...RAKAN BERJOYAH DI YM


11 MEI HARI IBU KAN..ELOK LA SELEB SEKALI ARUNG..MAMA PON MINTAK HADIAH NGN PAPA SEKALIK :P

DYLA said...

sambut kat McD panggey sedara terdekat je la.. wat hepi2 aqilah..

kalau nak save cost, sambut bertiga je la kak. pastu bg hadiah grand2. huhu

budak baya aqilah kalau buat besday party syok kak. sbb dia dah paham.

Qasehku said...

Hepi becoming birthday Sweet Girl..mdah2an jadi ank yg solehah pd mama dn papamu yea..dn mjadi ank yg bguna st msa nnti..aminn

Siti @ nurie said...

bestnyer...sitinyer plan tuk mia pun cuma nak anto kek kat nursery ngn wat makn2 sikit ngn family...mana2 adik beradik or anak sdara yg sama bulan, smbut je skali...save budget ckt...hik hik...bebudak2 suka je ada org ramai2....

mummy_ayu said...

wah seronoknye...dah besar dah anak dara u...happi becoming buzzday...

zh-ena said...

semoga dimurahkan rezeki sentiasa..
jgn lupa jemput ena tau

Hot Mummy said...

besday ank slng ina, bln depan. Rasenye same mcm akak la kot, x de buat ape pun. sbb nk simpan duit untuk persediaan umah baru. banyak nak pakai duit kan kak? seram rasenye takut x leh survive. tp, budak2 kalo kite belikan kek cartoon tu,dorang dh happy dh.

yantz-yeem said...

wah aqilah nak 2yrs dah kak...cepat nyer masa....mmm toi tu kak wat kenduri trus kat umah baru...heheheh

gee ryder said...

akak, sama la kita suma kena cut cost sbb nk msk umh baru..
kalo sya tgh duk gawat ni smbut kt umah je pastu pgil sedara, masak je sndiri...nti mesti dorg bwk hadiah utk aqilah hehehe

CuTeMiUt78 said...

eemm..buat yg termampu je utk thn ni.. takpe kan.. yg penting aqilah dah pun membesar menjadi anak yg comel dan bijak gitu.. :D

sujaihah said...

eppy bday aqilah...jadi anak yang baik yer... :)

neezareef said...

its ok mama..
as long u selebret nnti aqilah tgk gambo dia msti appreciate..kecik2 pn x pe...wpn uolz betiga jek

aNnA_jaN said...

akak sya dh email la alamat...takpa sy bg lain yerk...
syuhana bt sjafii
bhgn pentadbiran
hospital kulim
09000 kulim kedah.

psttt lantai umah bukan buat len akak...mmg sblm nih blum boh mozek...bila dh siap buat toilet dm bilik bau developer boh...hiks...

rynn2506 said...

Insya Allah semoga akak sekeluarga dimurahkan rezeki.......AMIN~~~

ez said...

eppy besday aqilah...

Y u Z z 9071 said...

11 mei, sama besday dengan kezen saya..

oo x sabar nak tgk umah baru