Thursday, June 04, 2009

~ Fold Down Single Bedrail ~

Dok belek-belek kat MyBBStor ni...dan Mama rasa mama perlukan benda nih.... tapi tunggu lah dulu....

Dan papa kata nampak semak bilik tidur... yerla... dahlah bilik kitorang tu kecik kan... maklumla rumah sewa... dengan sumbat katil anak lagi... mahu tak sempit... tunggulah pindah rumah sendiri nanti... insyaallah mama akan beli jugak....hiks... Aqilah sekarang ni tengok mood gak... kadang-kadang dia tak nak langsung tidur kat katil dia... `Lah nak tido mama... atil mama...' ha...kan... klu dah dia kata cam tuh... tak usah dipujuk dah... confirm tak nak langsung dah pandang katil dia....

Tengok tuh...boleh turunkan....so...tak de la nampak semak... emm.. insyallah pindah umah baru nanti la kot baru beli... sekarang ni... cukup2 la tuh dulu...


9 comments:

DYLA said...

nmpak mcm best la kak benda ni... lg pun kemas.

Jaja said...

mama qilah, baper eh harga? dok surf kat toys'r us, 150++..hmm..nak beli ke tanak eh?
so far, qistina tak jatuh lagi..hiks
klu jatuh pun lantai bilik dia ada rubber mat so jatuh tak sakit kot..wakakaka
hampeh tul ibu dia =P

nURmALa mAZLan said...

eh...elok la benda ni kak.. beli la utk kegunaan aqilah masa tidur..selamat!!

neezareef said...

good la menda tu...
x risau anak jatuh katil

puterikurekure said...

macam best je ek.
brape rm tu ye?

mummy_ayu said...

betul tu, bilik kita pun penuh ngan katil anak-anak.bak kata daddy...dah macam asrama.katil Ian memang dah ada palang macam tu, tapi yang nie namapak kemas sangat..

kirana said...

aaaa bagus laaa..ada ek benda ni ehhehe tak tau pon..jakun nya ana

zh-ena said...

utk keselamatan mmg tak rugi beli utk ank

sall... said...

berapa henggit? mcm bagus je...