Tuesday, June 09, 2009

~ GAMBAR-GAMBAR YANG MAMA SUKA ~

Semua sedia maklumkan... photographer masa majlis ni ialah Ayah Ngah Aqilah dan sesapa yang nak tengok hasil kerjanya lagi SILA KLIK KAT SINI mana tahu korang nak booking untuk majlis harijadi ke... majlis kawin ke.. majlis bertunang ke... outdoor ke... apa-apa jekla... leh contack Ayah Ngah Aqilah.... actualy dia pun baru je berjinak-jinak dalam bidang photog ni... ada berani nak booking??? hahhahaa....

Antara gambar-gambar yang mama suka tengok... banyak lagi... tapi ini antara yang terbaik pada mata mama la...JOM LAYAN....




Photobucket











15 comments:

zh-ena said...

gambo aqilah tutup mulut tu mmg cantik

atie said...

Wah!!majlis yang sungguh meriah ye mama. Birthday girl sangat ceria dan happy sakan tuh....

Amna Faqiha said...

gambo last tu sukee..meriahh ..

nURmALa mAZLan said...

akak...
kita suka la gambar aqilah yg 1st tu... ahahaha~ cuter nyer

rosmona said...

EEE... GERAMNYER TENGOK KELETAH DIE.. SANGAT COMEL.. ANYWAY, APPY BESDAY SWEET+BOLAT+COMEY AQILAH..
PRESENT TAK DOK.. JUST WISH AJER... NGEH3...

ibu_arifa said...

cantiknyer gambar Aqilah ni.. Comel sgt birthday girl nih.. gambar dgn mama pun cun jgk :)

kirana said...

gamba 1st plg comei!

rynn2506 said...

wah..penuh satu mukasurat ganbo bday party aqilah jerk....wahhh...meriahnye ye..untong aqilah ade parents camni...
anyway, santek2 pic aqilah sume ye...fotogenik aqilah ni..
dah besar leh jd model nih....hik3

ez said...

eppy besday aqilah...comelnye..

~Atie+Farid~ said...

suke nengok gambo aqilah yg 1st tu...gebuuuuuuuuu sunggoh

congratz tu mama&papa Aqilah coz berjaya handle party yg best mcm ni

allelujah_alle said...

huhuu paling suke pic yang last.. sebab most valueble pic ialah pic yang dapat merakamkan senyuman n true happiness... sebab tiap kali tengok mesti teringat camne eppinya mase 2... g pon gambar 2 gambar tiga generasi..heheheh

Syima ~Mama Kyra~ said...

salam.tq dropped by my blog..keep in touch ye
meriahnya majlis..ni besday aqilah yg ke brp?

gee ryder said...

kak, aqilah ni mmg fotogenic..comel jer

EIJAM'S FAMILY said...

mama paling suke gambar yg tutp mulut tue..cute walaupun bibir ditutup..

.: Leen-Awie :. said...

cute la yg tutup mulut tuh... meriah sungguh majlis yer..