Monday, June 08, 2009

~ Tetamu Yang Sudi - Besday Party Aqilah ~

Inilah dia tetamu-tetamu yang sudi meluangkan masa memeriahkan majlis yang cukup sederhana kami...


Thazrina, Man dan Amir.... Thanks so much ina... setelah 8 tahun tak jumpa... 8 tahun ke Na? Aku rasa 8 tahun...ke 10 tahun ha...???? Memang betul2 lama tak jumpa... tapi mama stil contact dia tru phone n chating.... aku harap... hubungan ni akan berkekalan sampai bebila ye na... Ko memang makin slim aar... jelesnye aku... punya semangat ko...orang pertama sampai kan na.. punyala ko tak sabar nak jumpa aku kan... kata kawan tido sebantal dulu kan...hahaha


Ana Mama Aiman dan family... Terima kasih banyak-banyak Ana... sudi datang dari Seremban... Inilah kawan suka duka berkongsi kisah dan cerita rumah kan Ana... Ana banyak beri akak semangat dalam melalui suka duka beli umah ni... harap hubungan kita pun kekal selamanya ye Na... Ha ni sorang lagi slim melim tul... lawa lak tuh...memang lawa dari dalam gambar cik adik nih.... kiss untuk Aishah dan Aiman yang cukupla baik...


Ini family kesayangan Aqilah nih.... dari kiri... Putra, Cik Nor dan Kakak Nety, depan Kakak Baby Aqilah...hahahha... dan sebelah kanan sekali...jiran mama... merekalah jiran dan keluarga yang paling rapat dengan mama dan family... Cik Nor n family... mungkin nanti kita tak berjiran... tapi jasa dan budi baik kalian takkan pernah mama lupakan sampai bebila... mama harap... hubungan kita akan rapat walaupun ditakdirkan mama tak tinggal di Ampang lagi... cedey la plak...


Satu-satunya kawan ofis mama yang datang... terima kasih mimi... Anak lelakinya sama baya ngan Aqilah... tapi dah ada sorang adik.... alhamdulillah... Aqilah bila la nak beradikkan... hiks...
Thanks mimi sudi datang ke majlis sederhana akak.... masa pregnantkan anak pertama kami sama-sama bawak perut... tempat berkongsi pengalaman masa pregnant...


Ha... ni calun bakal besan mama nih... calun ye... masih ramai ke yang nak berbesan ngan mama nih...??? hahaha..... hang tak sabar-sabar nak tengok gambar hang ngan menantu hang ye... nah ambik... nanti malam ko tenung gambar ni pepuas... apapun... klu family ni tak datang.. mang nak kenalah... kata besan kan.... hahaha... apapun thanks so much sudi datang...


Ni plak Zura n family... auni tu semangat boleh tahan... peha nya cam peha Aqilah gak... thanks so much zura... kitorang selalu berkongsi info sale... duduk pun tak jauh kan... jap kang mama sms..kata kat sini pampers murah.. jap kang... zura sms mama...kata susu Aqilah lak murah... apapun..thanks so much zura... harap hubungan kita kekal selamanya...


Ni my SIL.... n hubby... tak sempat nak snap gambar sesama.. coz kak nelly nak cepat... abang zul ada flight kul 5... tuh anak dara dia..dah besar panjang... tapi dia maintain lawa... thanks kak sudi datang.. thanks tuk abang Zul... sesusah beli hadiah pondok-pondok tuk Aqilah...


Ni family MIL... FIL tak leh datang... baju merah lelaki tu adik ipar mama n isteri.. Falana.. Aqilah dengan Falana memang tak leh dipisahkan jugak.. macam dengan Cik Ngahnye jugak... cuma ngan Falana ni jarang jumpa...sesekali jumpa... cam tuh la...

Ok... ini sajelah tetamu mama masa majlis besday ni... memang tak ramai... so sekali lagi ampun maaf mama pohon pada semua.. mama memang tak jemput ramai... insyaallah tahun depan mama akan panggil semua... doakan murah rezeki mama n family ye...

Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar... dan yang penting...Aqilah besday girl... sangatla happy.. terloncat sana sini.. rasanya tengok gambar-gambar ni pun u all tahu kan betapa happynya Aqilah... mama manalah tak bahagia tengok anak happy cam tu... insyaallah tahun depan mama buat lagi ye nak... semoga rezeki kita murah dan diberkati tuhan....

Oklah... esok ada sikit je lagi entry pasal besday... tak banyak sangat dah.. sesapa yang dah muak tengok... sabar-sabar kan mata ye...

11 comments:

shiemz said...

hahaha... nampak x teknik pengambilan gamba pun x kena nieh... gamba yg menampakkan berlapisnya dagu seseorang itu menunjukkan bahawa org yg mengambil gamba tue x pandai ambek gambo.... hahahhaha..... amponnn!! Gurau jer besan... baru calon2 yek... :D

mamalieyna said...

wahh meriah besday party aqilah yee.. bertuahnyer..taun depan lg meriah la, kasi kaler oren lak :). Hepi belated besday aqilah!

ibu_umairah said...

happy besday aqilah......meriah betul......yer....

zino said...

nampak meriah tu... perjumpaan boleh mengeratkan lagi persahabatan..

ALAF21FC said...

Lain kali kena jemput bloggers pula ya ...hehehe

viruspadu said...

sori kak tak dpt hadir

tsk tsk tsk

sedih :(

kirana said...

amboiiiiiiiii kak.. melambung aihh puji kekekekekeke

terima kasih lah jemput ana jugak..lambat smpai ke majlis lak tu huhuhu malu2

at last dpt jumpa gak kan..hihi.
geram tul ngn aqilah tu..mmg kena cubit la peha dia tu hahaha

aqilah malu2 lak ngn aiman
aiman pon tak sporting lah aritu..apa kena ntah

tunggu entri version gambar ana lak...

kirana said...

hahah baru pasan..aiman nampak kepala jer ihihihi

zh-ena said...

sporting la semua org sbb blh ikut tema colour merah

mama auni firdina said...

uikk,gmbr zura & famly pon ade..hehehhe glemer2..(perasan tol)..

pe2 pon meriah party aqilah..sonok tgk gelagat qilah yg aktif tu..da le debabbbbssss..

gEe said...

wahhhh meriah bday party aqilah..bepi beday for her..