Monday, June 29, 2009

~ Hadiah Besday Aqilah - Thanks Auntie Oli ~

Dah lama nak wat entry terima kasih ni kat Oli ... sebab sudi kasi hadiah birthday tuk Aqilah... thanks so much Oli... Bilalah kita nak jumpa kan Oli... mama dah kenal memang dah lama Oli ni... sebab anak we all sebaya...


Dress ni cantik sangat.... cantik dan kainnya sangat sejuk dipakai...

8 comments:

zue_annie said...

cantiknya..pink lg suker

nURmALa mAZLan said...

nnt jgn lupa amik gambar aqilah ngan hadia tu eh/?? ehehe

ieyla said...

Wow syoknya Aqilah dapat hadiah lagi....dapat dress warna pink lagi...cantik sangat...

oli said...

u r welcome mama aqilah...sorry laaa hari tu kita tak dapat pi birthday parti aqilah....harap aqilah suka dengan hadiah aunty yang tak seberapa ni!!!!
yalor...anak kita dah 2 tahun 1 bulan...kita masih belum berjumpa lagi....heheheheheh...

CuTeMiUt78 said...

memang cantik dress tu..

zh-ena said...

pink lg mmg suker

Delima said...

jeles ar aqila asyik dpt baju lawo jeee.. huhu

EIJAM'S FAMILY said...

soft pink..mmg cantik..