Sunday, June 28, 2009

~ Hasil Seshoping Semalam ~

Ni lah dia hasil seshoping semalam.... sebenarnya tujuan utama.. nak carikan Aqilah jeans... jeans yang ada 2 lai tu..dah sendat dah... tuh sebab dah jarang pakai... tetiba petang kelmarin tu... Aqilah sebok nak pakai jeans sama mama dengan papa... yerlah dia nampak we all sarung jeans..dia pun nak pakai jeans gak... kesian lak tengok dia pakai jeans yang dah agak sendat... tuh yang plan nak carikan dia jeans baru...




Jeans ni beli kat Reject shop ajer...


Dress Gimboree beli kat Star Kids.. Aqilah suka gi sini.. sebab budak2 salegirl tu memang suka ya amat kat Aqilah... siap makan2 klu pi situ.. budak-budak tu suka ya amat layan Aqilah...


Stokin growing up beli kat Moms Care...


Last sekali beli penimbang tuk mama...ahaks.... semangat diet tengah membara ni kan.. tapi timbang ni cam tak best aar... ingat nak beli penimbang digital tu aar.. baru best...hiks..(ada sesapa tahu tak kat maner nak beli penimbang digital tu eh.. ala yang pakai bateri tu la...)


9 comments:

nenekrock said...

cantik baju pink tu ^ ^
selamat berdiet mama aqilah =D

babyluv_ayang said...

wah, bersemangat nyer nak diet yek...heheheh...sama ler ngan iols ni..heheheh...sweet nyer dress aqilah tu...fara pun tak sabar nak shopping ni...heehehh....utk raya ler...heheheh...dah lama tak serbu guess n osh kosh kat the curve n mv ni...heheehh...

zh-ena said...

cantik la jeans utk aqilah tu..
ha'ah penimbang biasa nie result dia tak berape tepat better guna penimbang digital

aNnA_jaN said...

akak...sya bli rak tv tuh ngan divide tuh kat cavenzila @ wescourt...tak smua cawangan ada ak yg sama...sy pon ada gak minat divider tuh...tapi kat cawangan kulim tak dk...huhuhu...sabo jela...

yantz-yeem said...

fuyyooo...akak shopping siap rembat penimbang satu...hiks...kak cayooo..teruskan usahamu yg murnie itu k...

MaMa ZuRa said...

byknye soping..tuk akma n aimy xde ke aunty..hehhe

cokolat said...

akak sayapun mcm teringin nak beli penimbang digital tu..
dekat hypermarket saya pernah tengoklah kak.. ado!
tp nantikan, manjang nak nimbang plak ek? hahaha..

shaifulsafar@yahoo.com.my said...

mama qilah... sabtu lepas saya baru jer beli timbang electronik tu kat COSWAY... tak sampai RM100 pun..

boleh measure body weight, body fat, body water, body muscle mass, body bone mass & calories

very nice... try la cari.... brand healthclub

shaifulsafar said...

MEH JALAN@ KAT SINI....

http://shaifulsafar.blogspot.com/2009/06/finally-i-got-my-digital-scale.html