Tuesday, June 16, 2009

~ Pinky Car ~

Cute kan...???? Papa Aqilah dah garu kepala bila mama kata... tuhla... nyesal beli kan Aqilah Bike merah tuh... rupanya ada lak keta pink yang sangatla cute nih... hahahaha.... papa kata... dulu tak de lak keta ni papa nampak... hiks... tak per la pa... lain kali kita beli... Aqilah pun cam suka... tapi biasala bebudak... kejap je sukanya... lelama boring... benda baru kan... apapun... tak de lah mama dan papa belikan... cukup-cukupla mainan yang ada untuk Aqilah... lepas ni.. klu boleh mama nak lebih fokus pada pembelajaran Aqilah plak... mama pernah terfikir untuk hantar Aqilah ke nursery... nak kena survey dulu nursery mana yang sesuai untuk Aqilah.. tapi kena tanya pendapat papa dan atok Aqilah dulu... camana. Kena fikir pro n kontra... dulu tak nak letak Aqilah kat nursery... sebab takut Aqilah selalu kena selsema bagai.. berjangkit.. maklumla kat nursery kan... alhamdulillah ... Aqilah pun dah besar... rasa dah boleh kot duduk nursery... ikutkan hati.. mama nak tunggu Aqilah 3 tahun baru nak hantar nursery ... tengokla camana... ok.. jom layan gambar Aqilah bawak keta pink nih... very sweet la....


Semua button dia nak godek.. tahu je dia...


Act keta ni ada remote control....




Very sweeet.... berkenan sangat mama... mama yang berkenan.. Aqilah tak kot... hahahaha...

16 comments:

Ogy said...

cutenya...nureen mesti suka tu...berapa rm kak kereta pink tu?

zh-ena said...

mmg sesui ngan girl..pink lg tu..

mama auni firdina said...

wow,sgt comel kete pinki ni..kt mano akak dpt ni kak???jauh ke dekat??

atie said...

Memang berkenanlah tengok keta tu cute sangat!!pink colour

Zura said...

kalau akak yg berkenan ngan kete tue..akak jelah naik bwk balik kg...mesti kiutt...hehehe

azzamoro said...

nak tau harga keta pink tu.. bape yerk

HappyIrfa said...

mmg comel sgt keta tu.berapa RM?

rynn2506 said...

erm...anak buah kite kikim ade sebijik kete camni kak..tp version lelaki la..kete sport kaler merah...ehem....zaman skg ni mcm2 kan..dulu zaman kite xde pon benda2 camni....huhuhu

anway, comel la..kalo beli utk aqilah mesti aqilah cepat amik lesen memandu nnt...kih3

SyahNur said...

wow.. mmg cute la kereta ni.. bestnye..

gee ryder said...

kak, cute giler kete tu...cam the beetle hehe

Jiey^Mien said...

comelnya.. beetle lagi tu.. tingin nak beli utk ian.. kalo ada kaler biru or merah cun gak tu.. =)

EIJAM'S FAMILY said...

mama pun berkenan boleh x tau berapa RM coz boleh ler budget igt nak belikan umairah kete tue sempena bestday yerk ke 2 year

Kamsiah said...

aqilah jgn tinggalkan bike tu,kang mama pulak yg naik..

Zanna_MamaBatrice said...

mmg cute kereta pink tu
betul tu sis
bebudak nie....memula jer diaorg excited...nanti bila dah ada....kejap jer mainnyer...he he he

sWeEtdARLinG said...

uihh kat mana tu erk? nak cari tuk Ika.. ntah mampu ke tak.. kekekeke

Oyis said...

beli jgn x beli... cute keta tu.. brp ongkosnya ek?